Αναστολή στοιχηματισμού σε ρωσικές αθλητικές διοργανώσεις από 28/02

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, όλες μας οι σκέψεις είναι στον Ουκρανικό λαό. Στον ΟΠΑΠ, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους Ουκρανούς πολίτες και στο αδιαμφισβήτητο δικαίωμά τους για ελευθερία.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία ανακοινώνει ότι δεν θα προσφέρει προς στοιχηματισμό οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός συνδέεται με ρωσικές διοργανώσεις (πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, πινγκ πονγκ, χάντμπολ, χόκεϊ επί πάγου και φούτσαλ) από τις 28.02.2022.

Συγκεκριμένα, οι αγώνες των παρακάτω ρωσικών διοργανώσεων δεν θα διατίθενται προς στοιχηματισμό είτε μέσω του Pamestoixima.gr, είτε μέσω του δικτύου των Καταστημάτων ΟΠΑΠ.

Διευκρινίζεται, ότι όσα στοιχήματα έχουν ήδη τοποθετηθεί σε ρωσικά αθλητικά γεγονότα ισχύουν κανονικά.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η κίνηση αυτή ενδέχεται να προκαλέσει συγκεκριμένους περιορισμούς σε εσάς. Ωστόσο, όλοι εμείς στον ΟΠΑΠ ευελπιστούμε, ότι λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες έκτακτες περιστάσεις, η κίνηση αυτή θα γίνει κατανοητή και θα στηριχθεί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα