Ολυμπιακός και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1

Το ήθελαν και οι δύο και μπορούσαν να το είχαν πάρει, αλλά έμειναν στον… άσο. Ολυμπιακός και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα ανοιχτό ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, που σίγουρα δεν άφησε ικανοποιημένο κανέναν και ειδικά την «Ενωση».

  • Από τον Χάρη Δάντση

Δίχως ιδιαίτερες εκπλήξεις παρέταξαν τις δύο ομάδες Μαρτίνς και Οφρυδόπουλος. Ο Πορτογάλος, δίχως να έχει στη διάθεσή του τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος υποβλήθηκε εσπευσμένα σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, έδωσε μεταξύ άλλων φανέλα βασικού σε Καρβάλιο και Ελ Αραμπί, ενώ είχε στη διάθεσή του για πρώτη φορά φέτος τον Φορτούνη.

Από την άλλη, ο κόουτς της «Ενωσης», χωρίς να υπολογίζει στους Τζαβέλλα, Σιμόες, Ανσαριφάρντ και ακόμη έναν παίκτη λόγω Covid, επέλεξε τους Κριχόβιακ και Σιμάνσκι στα χαφ, αφήνοντας εκτός αρχικής εντεκάδας τον Μάνταλο. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν πιο απειλητικοί στο ξεκίνημα, όμως η ομάδα του Πειραιά προηγήθηκε με τον Καρβάλιο, ύστερα από ασίστ του Μασούρα και λάθος εκτίμηση του Μοχαμαντί στο 30′. Δύο λεπτά αργότερα ακυρώθηκε σωστά γκολ του Μασούρα ως οφσάιντ του Ελ Αραμπί στο ξεκίνημα της φάσης, με τον «Δικέφαλο» να φτάνει στην ισοφάριση με κεφαλιά του Σιμάνσκι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αμραμπατ στο 43′. Δοκάρι στις καθυστερήσεις είχε ο Μασούρας ύστερα και από επέμβαση του Στάνκοβιτς. Με απειλητικές διαθέσεις μπήκε και στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ, έχοντες σημαντικές ευκαιρίες με Αμραμπατ και Ρότα, ενώ στο 51′ φώναξε για πέναλτι στον Τσούμπερ. Οι Πειραιώτες «απάντησαν» με τον Ελ Αραμπί, ο οποίος είδε τον Στάνκοβιτς να του λέει εντυπωσιακά «όχι» στο 53′. Το ματς είχε… άγρια ομορφιά, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τους δύο προπονητές να ανακατεύουν την τράπουλα, μένοντας στο 1-1.

Διαιτητής: Αλιγιάρ Αγκαγιέφ (Αζερμπαϊτζάν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Λαλά, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (78′ Φορτούνης), Καρβάλιο (78′ Τικίνιο), Α. Καμαρά, Μασούρας (70′ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί.

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Γκαρσία, Αμραμπατ (70′ Μάνταλος), Τσούμπερ, Αραούχο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα