Champions League: Κλείνουν τα 3 τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους

Αϊντχόφεν-Ρέιντζερς, Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μπόντο Γκλιμτ και Τραμπζονσπόρ-Κοπεγχάγη με πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Τα Playoffs του Champions League ολοκληρώνονται σήμερα με 3 δυνατά παιχνίδια. Στην Τουρκία γίνεται ο ελληνικός «εμφύλιος» ανάμεσα στην Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα και Σιώπη και την Κοπεγχάγη του Ζέκα. Στο πρώτο ματς η Κοπεγχάγη επικράτησε με 2-1 και η Τραμπζονσπόρ για να προκριθεί πρέπει να κερδίσει με πάνω από 1 γκολ διαφορά.

Την ανατροπή θα επιδιώξει να κάνει και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Μπόντο Γκλιμτ στην Νορβηγία.

Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν η Αϊντχόφεν και η Ρέιντζερς μετά την ισοπαλία με 2-2 στο πρώτο παιχνίδι τους στη Γλασκώβη. Όποια επικρατήσει απόψε θα πάρει την πρόκριση.

Η μέθοδος πρόκρισης, η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει

Στις 22:00 αρχίζουν τα παιχνίδια των Playoffs του Champions League από τα οποία θα προκύψουν οι 3 τελευταίες ομάδες που θα μπουν στους «χρυσοφόρους» ομίλους.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην ομάδα που θα προκριθεί, τη μέθοδο πρόκρισης (κανονική διάρκεια, παράταση ή πέναλτι), την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, τα μονά/ζυγά γκολ, το ακριβές σύνολο γκολ του αγώνα, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό Αποτέλεσμα & Over/Under, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τη διαφορά νίκης, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Η προωθητική ενέργεια για τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού

Αύριο παίρνουν τη σκυτάλη οι άλλες δύο διασυλλογικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το Europa League και το Conference League. Η πρόκριση είναι ανοιχτή σε πολλούς από τους αγώνες ρεβάνς των Playoffs.

Στις 22:00 αρχίζει ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Τη νίκη θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» για να προκριθούν στους ομίλους του Europa League μετά την ισοπαλία με 1-1 στο πρώτο ματς στην Κύπρο.

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την προωθητική ενέργεια «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σε όλα τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και την προωθητική ενέργεια «Boost Νίκης» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα