Ο ΠΑΟ κέρδισε 2-0 στον Βόλο και πάει αλώβητος για τον «τελικό» με την ΑΕΚ

Ομάδα μοντέλο!

Ομάδα με τα όλα της! Ο Παναθηναϊκός, με τον Ιωαννίδη να σκοράρει 15 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου και τον Σπόραρ να ολοκληρώνει μια υποδειγματική επίθεση PlayStation όπου οκτώ «πράσινοι» άλλαξαν 15 πάσες πριν ο Σλοβένος στείλει την μπάλα στα δίχτυα, «καθάρισε» τον Βόλο με 2-0 και πλέον περιμένει την Κυριακή την ΑΕΚ στη Λεωφόρο σε ένα ματς «τελικό» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

  • Από τον Γιώργο Σηφάκη

Καταπράσινο ήταν το Πανθεσσαλικό, με χιλιάδες φίλους του Παναθηναϊκού να βρίσκονται στο γήπεδο για την αναμέτρηση του «Τριφυλλιού» κόντρα στον Βόλο, δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα. Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά, πίεσαν τον Βόλο, που αντίθετα με όλα τα άλλα ματς έπαιζε με 11 παίκτες, μέσα την περιοχή του, κλείνοντας τους διαδρόμους προς στην εστία του Κότνικ. Οι «πράσινοι» ήταν φλύαροι στην τελική προσπάθεια και τους έλειπε η φαντασία. Εφτασαν στο 1-0 στο 28΄, όταν ο Παλάσιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Βέρμπιτς. Ομως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ και το VAR επικύρωσε πως ο Αργεντινός ήταν αρκετά μπροστά από την αντίπαλη άμυνα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σκοράρει 15 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα στην επανάληψη. Με τη σέντρα η μπάλα πήγε στον Πέρεθ, αυτός έδωσε στον Κώτσιρα που έκανε την κάθετη πάσα για τον Μαντσίνι που έκανε την κίνηση ανάμεσα στις γραμμές. Ο Αργεντινός γύρισε παράλληλα προς τον Ιωαννίδη, ο οποίος πλάσαρε για το 7ο φετινό του τέρμα, 0-1. Το νερό είχε μπει πλέον στο… αυλάκι και οι «πράσινοι» έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 65΄. Ωραία ανάπτυξη του Παναθηναϊκού με τον Σπόραρ, με τακουνάκι έδωσε στον Μπερνάρ, αυτός άνοιξε δεξιά στον Μαντσίνι, ο οποίος έκανε γλυκιά μπαλιά προς τον Σπόραρ, που με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του Κότνικ για το 2-0. Στα τελευταία λεπτά οι «πράσινοι» έριξαν τον ρυθμό, με το μυαλό τους φυσικά να είναι στον κυριακάτικο τελικό των τελικών κόντρα στην ΑΕΚ…

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Αλχο, Πίρινεν, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (46΄ Μπαριέντος), Μεταξάς (82΄ Οικονομόπουλος), Γκάγκι (67΄ Σι), Τσίρινος (67΄ Πίρες), Οζέγκοβιτς, Ντέλετιτς (79΄Καρτάλης).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ (75΄ Πούχατς), Σάρλια, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Πέρεθ, Τσέριν (69΄ Τσοκάι), Μαντσίνι, Βέρμπιτς (69΄ Κλεϊνχέισλερ), Παλάσιος (60΄ Μπερνάρ), Ιωαννίδης (60΄ Σπόραρ).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα