Εγκλημα Μπρινιόλι!

Ο Ιταλός σε κακή ημέρα χάρισε δύο γκολ στον Ατρόμητο, που νίκησε με 3-2 τον ΠΑΟ

Τον… έκαψαν ο Μπρινιόλι και η επιθετική του ανυπαρξία. Ο Ατρόμητος απόλυτα δίκαια νίκησε με 3-2 τον θλιβερό, όπως και κόντρα στη Μακάμπι, Παναθηναϊκό.

  • Από τον Γιώργο Σηφάκη

Ο Παναθηναϊκός είχε την μπάλα στα πόδια του, με την κατοχή να βρίσκεται στο 70% μέχρι το 33′, αλλά χωρίς ψυχή και ικανότητα δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Τσιντώτα.

Οι «πράσινοι» μέχρι τότε δεν είχαν βρει καθαρή φάση για να απειλήσουν τον Ατρόμητο. Τη βρήκαν στο 34′, αλλά ο Παλάσιος σούταρε πάνω στον Τσιντώτα, η μπάλα έφτασε στον Βιλένα ύστερα από πάσα του Μαντσίνι, που έκανε το σουτ, αλλά η άμυνα του Ατρομήτου έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς κέρδισε πέναλτι στο 37′, όταν ο Χουάνκαρ έκανε υπέροχη κάθετη πάσα στον Παλάσιος, ο οποίος βγήκε μπροστά από τον Κεσχρίντα, που τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ιωαννίδης και έκανε το 0-1 για τους «πρασίνους».

Στις καθυστερήσεις ο Ιταλός γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, εκτός τόπου και χρόνου, βγήκε από την εστία του και ο Εντερ, ο οποίος πήγε να κοντρολάρει ανεπιτυχώς, είδε την μπάλα να καταλήγει στην άδεια εστία και να ισοφαρίζει για την ομάδα του σε 1-1. Στην επανάληψη ο Ατρόμητος σκόραρε σε ό,τι φάσεις δημιουργούσε, λόγω της τραγικής εικόνας του Παναθηναϊκού. Στο 50′, σέντρα του Ασεβέδο από τα αριστερά, ο Μπρινιόλι έχει… καθίσει στο πρώτο δοκάρι και ο Βέργος στον αέρα νικάει τον… μαλθακό Γεντβάι, για να πάρει την κεφαλιά και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Ο Παναθηναϊκός είναι «άρρωστος» βαριά. Δεν έχει ποιότητα στο κέντρο και στην επίθεση. Τα εξτρέμ δεν βάζουν γκολ και ο Ιωαννίδης είναι απελπιστικά μόνος. Ετσι η φλυαρία είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας του Γιοβάνοβιτς.

Ο Ατρόμητος με ψυχολογία έκανε το 3-1 στο 64′, όταν ο Ρομπάιγ με «σκαφτό» σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μπρινιόλι. Στο 88′ ο Χουάνκαρ αποχώρησε τραυματίας με ενοχλήσεις στο γόνατο (φόβοι για χιαστό) και στο 90′ ο Μαντσίνι είχε σουτ στο δοκάρι. Στο 91′ οι «πράσινοι» κέρδισαν πέναλτι (Χέρι του Ντε Μποκ ) και ο Ιωαννίδης έγραψε το 3-2.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδία).

Ατρόμητος (Σάσα Ιλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Καμαρά (88′ Φριντγιόνσο), Εντερ (90+4΄) Ιμερέκοφ, Ρομπάιγ (88′ Γιουμπιτάνα), Βέργος, Βαλένσια.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (68′ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γεντβάι (68′ Αράο), Χουάνκαρ (Κλεϊνχέισλερ), Πέρεθ, Βιλένα, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Παλάσιος (68′ Σπόραρ), Ιωαννίδης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα