Ρουπακιώτης: Σταθερά μετά τη δεύτερη επέμβαση

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, μετά και τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη το απόγευμα της Κυριακής στον εγκέφαλο, λόγω επιπλοκών που παρουσίασε από την αφαίρεση αιματώματος που έγινε στις 15 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε χθες το νοσοκομείο, την Κυριακή ο κ. Ρουπακιώτης παρουσίασε αδιαθεσία. Από τις εξετάσεις που έκανε ο υπουργός (αξονική τομογραφία) οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν ότι «παρουσίασε μετεχγειρητικό ύγρωμα (υγρό) και εισήλθε στο χειρουργείο για παροχέτευση».

Ο ασθενής νοσηλεύτηκε για μία ώρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε θάλαμο της νευροχειρουργικής κλινικής, όπου θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη επέμβαση είχε πραγματοποιεί λόγω «εκτεταμένου υποσκληριδίου αιματώματος» και είχε διάρκεια τρεις ώρες.

Τρεις ημέρες πριν από το πρώτο χειρουργείο ο υπουργός υπέφερε από έντονες ημικρανίες, μέχρι που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγινήτειο όπου διαπιστώθηκε μικρό αιμάτωμα, το οποίο μπορεί να προήλθε από εγκεφαλικό.

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο Αττικόν, όπου υπεβλήθη την ίδια κιόλας μέρα σε χειρουργική επέμβαση. Ολα πήγαιναν καλά μέχρι την Κυριακή που παρουσιάστηκε η επιπλοκή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διοικητή του νοσοκομείου Ηλία Λαμπίρη, η μετεγχειρητική εικόνα του ασθενούς είναι σταθερή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα