Τραγωδία στον Αγιο Παντελεήμονα!

Συγκλονίζει η απίστευτη οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Αγιο Παντελεήμονα. Ενας 74χρονος άνδρας σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι την 32χρονη εγγονή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε! Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτής της φοβερής ιστορίας διαδραμάτισε το γεγονός ότι ο ηλικιωμένος άνδρας έπασχε από Αλτσχάιμερ.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 17.00 του Σαββάτου σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην οδό Ικονίου 10-14. Εκεί είχε μετακομίσει ο ηλικιωμένος πριν από περίπου έναν μήνα. Το διαμέρισμα του το είχε νοικιάσει η εγγονή του η οποία τον επισκεπτόταν πολύ συχνά και είχε αναλάβει να τον φροντίζει λόγω της ασθένειάς του. Παππούς και εγγονή έδειχναν, σύμφωνα με τους γείτονες, πολύ αγαπημένοι, το κακό, ωστόσο, δεν άργησε να γίνει.

Το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με τους περιοίκους, παππούς και εγγονή άρχισαν να τσακώνονται και ελάχιστες στιγμές αργότερα ακούστηκαν πυροβολισμοί. Προτού καταλάβουν οι γείτονες τι είχε συμβεί ακούστηκε ένας ακόμη πυροβολισμός. Έντρομοι έτρεξαν στο σπίτι του παππού. Η πόρτα του διαμερίσματος, όμως, ήταν κλειδωμένη εσωτερικά και έτσι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έφτασε περιπολικό της Αμεσης Δράσης. Οταν οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα στο σπίτι βρήκαν τον 74χρονο άνδρα και την 32χρονη εγγονή του ξαπλωμένους μέσα σε μια λίμνη αίματος…

Τα σενάρια για το τι οδήγησε στην οικογενειακή τραγωδία είναι δύο και, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας που ασχολούνται με την υπόθεση, το δεύτερο είναι μάλλον το πιο πιθανό. Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο, παππούς και εγγονή τσακώθηκαν για άγνωστη αφορμή (σύμφωνα με τους γείτονες, λίγο πριν από τους πυροβολισμούς ακούστηκαν έντονοι διαπληκτισμοί). Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο, το οποίο εξετάζουν στην Αστυνομία, ο παππούς (εξαιτίας και της ασθένειας από την οποία υπέφερε) δεν αναγνώρισε την εγγονή του, την πέρασε για κλέφτρα, πήρε την καραμπίνα του και, προτού εκείνη προλάβει να αντιδράσει, την πυροβόλησε και όταν -μετά το σοκ- κατάλαβε τι είχε κάνει, αυτοπυροβολήθηκε και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Νίκος Δεμισιώτης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα