Τζαβ-έλλα τώρα στο Λιμάνι

Ενίσχυση σε όλες τις γραμμές επιθυμεί εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Μίτσελ Γκονζάλεθ, η διοίκηση του Ολυμπιακού δείχνει να είναι σύμφωνη κι έτσι οι υπόλοιπες ημέρες του καλοκαιριού αναμένονται «καυτές» στον Πειραιά. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τους «ερυθρολεύκους» μπορεί να είναι η απόκτηση επιτελικού μέσου και αμυντικού χαφ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό και τα υπόλοιπα ανοιχτά μέτωπα του ρόστερ τους, όπως αυτά του επιθετικού, του αριστερού μπακ και του τερματοφύλακα,.

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Γιώργου Τζαβέλλα από τη Μονακό, καθώς ο 25χρονος αριστερός μπακ έχει ενημερωθεί εδώ και μέρες ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά, αναθέρμανε το ενδιαφέρον των νταμπλούχων Ελλάδας για τον παίκτη. Μοναδικό αγκάθι για την ώρα είναι το γεγονός ότι ο διεθνής αμυντικός θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Πάντως το πρέσινγκ των ανθρώπων του Ολυμπιακού στον παίκτη των Μονεγάσκων είναι ασφυκτικό κι αυτό μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Εξάλλου, οι Πειραιώτες θέλουν ακόμη έναν παίκτη για την αριστερή πλευρά, μια και ο Μπάμπης Λυκογιάννης θα παραχωρηθεί πιθανότατα δανεικός, έτσι ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός με τον Χοσέ Χολέμπας.

Παράλληλα, γαλλικά δημοσιεύματα επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον 23χρονο Γκανέζο μέσο της Εβιάν Μοχάμεντ Ραμιού. Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Μοχάμεντ Σισοκό, ο 28χρονος αμυντικός χαφ αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο μάνατζερ του διεθνούς με το Μάλι ποδοσφαιριστή επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, που φέρεται ότι προσφέρει στον παίκτη περίπου 2.000.000 ευρώ ετησίως, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους. Υπενθυμίζεται ότι ο «Μόμο» βρίσκεται εκτός πλάνων για την Παρί Σεν Ζερμέν. Εξελίξεις όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν και με τον Μόργκαν Αμαλφιτανό, που πιέζει τις τελευταίες ώρες την ομάδα του, τη Μαρσέιγ, να τον παραχωρήσει στους Πειραιώτες.

Ταυτόχρονα, δικαιωμένος για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό νιώθει από τις πρώτες του κιόλας μέρες στην ομάδα ο Ντομίνγκεζ. «Εκανα την καλύτερη επιλογή που ήρθα στον Ολυμπιακό. Ολα είναι τέλεια και με έχουν υποδεχθεί άπαντες με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα, ο προπονητής, οι νέοι μου συμπαίκτες» λέει όλη την ώρα στην οικογένειά του ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός. «Δεν έχω πρόβλημα με τη γλώσσα. Πολλοί συμπαίκτες μου, αλλά και το τεχνικό επιτελείο μιλούν ισπανικά, οπότε δεν έχω πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα» ξεκαθαρίζει επίσης ο «Τσόρι» και, τέλος, σχετικά με την προετοιμασία, ο πρώην παίκτης της Ράγιο Βαγεκάνο έλεγε: «Είναι πολύ δυνατή. Κάνουμε καθημερινά τρεις προπονήσεις, με ένταση, αλλά έτσι βάζουμε τις βάσεις για την ώρα που θα αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας».

Στο μεταξύ, στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σάουθαμπτον -εκτός του Νταβίντ Φουστέρ- βρίσκεται και ο Τζαμέλ Αμπντούν, σύμφωνα με την αλγερινή ιστοσελίδα lebuteur.com.

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα