Η Μαρία Αντωνά έβαλε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ανέβασε τη θερμοκρασία από τις εξωτικές Σεϋχέλλες, όπου πέρασε μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα.
Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από το ταξίδι της, με το εντυπωσιακό τοπίο του εξωτικού προορισμού να αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για τις καλοκαιρινές της πόζες.

Η Μαρία Αντωνά εμφανίζεται χαλαρή και ιδιαίτερα ευδιάθετη, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τις παραλίες των Σεϋχελλών και κλέβοντας τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της. Τα στιγμιότυπα που επέλεξε να δημοσιεύσει αποτυπώνουν το κλίμα των διακοπών της και δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους διαδικτυακούς της φίλους.
Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να απουσιάζει από το συγκεκριμένο φωτογραφικό άλμπουμ, ωστόσο οι δυο τους πραγματοποίησαν μαζί το ταξίδι στις Σεϋχέλλες, επιλέγοντας τον εξωτικό προορισμό για λίγες ημέρες ξεκούρασης μακριά από την καθημερινότητα.
Η 15η Αυγούστου είχε, μάλιστα, ιδιαίτερη σημασία για τη Μαρία Αντωνά, καθώς ήταν η ονομαστική της εορτή. Έτσι, συνόδευσε τις φωτογραφίες της με ένα προσωπικό μήνυμα, στο οποίο αναφέρθηκε στα ταξίδια, στην αγάπη και στις στιγμές που αξίζει να μοιραζόμαστε με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μας. «Σήμερα η ευχή μου είναι μία… Να γεμίζουμε τη ζωή μας ταξίδια, αγάπη και στιγμές με τους ανθρώπους της καρδιάς μας… Γιατί αυτές είναι οι αναμνήσεις που μένουν για πάντα! Και μια ευχή από καρδιάς για όλους… Να έχουμε υγεία, αγάπη και ανθρώπους που μας αγαπούν αληθινά. Να βρίσκουμε πάντα μικρούς λόγους να χαμογελάμε, όμορφες στιγμές να κρατάμε στην ψυχή μας και όνειρα που μας ταξιδεύουν. Να είναι η ζωή όλων μας γεμάτη φως, καλοσύνη και αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
