Με… ερωτικούς χορούς ανοίγει η Μέρκελ τις προεκλογικές ομιλίες!

Το επιτελείο της Ανγκελα Μέρκελ εργάζεται πυρετωδώς για να αναδείξει το ανθρώπινο προφίλ της σιδηράς κυρίας της Γερμανίας. Με αυτό το σκεπτικό η Γερμανίδα καγκελάριος υπενθύμισε ότι η καρδιά της χτυπά για την Ευρώπη…

Δύο εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, η Μέρκελ επιχείρησε να πείσει 150 επιλεγμένους ψηφοφόρους, οι οποίοι επί 75 λεπτά τής έθεταν επίμονες ερωτήσεις σε τηλεοπτική βραδιά του ARD για όλα τα θέματα της ατζέντας, από τους μισθούς έως τον πόλεμο στη Συρία. Η Μέρκελ υπερασπίστηκε τη μέχρι τώρα πολιτική της σκληρής λιτότητας, ενώ παράλληλα θέλησε να προβάλει ότι δείχνει κατανόηση για τα πλακάτ στις διαδηλώσεις που την εμφανίζουν με ναζιστική στολή. «Καμιά φορά η κριτική δεν γίνεται με τρόπο αντικειμενικό. Εδώ πρέπει να δείχνουμε κατανόηση… Καμιά φορά συγκεντρώνω πάνω μου τα πυρά… Ορισμένοι άνθρωποι σε αυτές τις χώρες υποφέρουν και είναι πολύ θυμωμένοι… Καλύτερα διαμαρτυρίες παρά σιωπή, ειδάλλως η πολιτική δεν θα άγγιζε τους ανθρώπους» είπε η καγκελάριος. Πάντως, επέμεινε ότι οι χώρες με δημοσιονομικά προβλήματα θα πρέπει να εφαρμόσουν τις μεταρρυθμίσεις και τόνισε: «Θέλω να παραμείνει σταθερό το ευρώ. Είμαι σίγουρη ότι η καρδιά μου χτυπά με ενθουσιασμό για τους ανθρώπους στην Ευρώπη».

Πάντως, στην προεκλογική ομιλία της Ανγκελα Μέρκελ την περασμένη Κυριακή, στο κλειστό γυμναστήριο του Ντίσελντορφ, οι διοργανωτές, για να ζωντανέψουν το κλίμα, «έστησαν» ένα σόου με ερωτικό χορό, προτού ανέβει στο βήμα. Οι ψηφοφόροι παρακολούθησαν ημίγυμνους καλλιτέχνες σε ένα σόου που παρέπεμπε σε Disneyland, αλλά κυρίως, είδαν μία χορεύτρια μέσα σε διαφανή μπάλα που κρεμόταν από το ταβάνι, η οποία, ντυμένη με ένα ολόσωμο κολάν, χόρεψε με ιδιαίτερα σέξι τρόπο, κάνοντας «ανείπωτα πράγματα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το περιοδικό «Der Spiegel».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα