Οι επαγγελματίες προπονητές (!!!) των video games

Η ακαδημία που δημιουργήθηκε στο Αιγάλεω με στόχο να εκπαιδεύει παίκτες προκειμένου να συμμετέχουν σε διαδικτυακά παιχνίδια με σκοπό το κέρδος.«Δεν είμαστε καμένοι» δηλώνουν οι ίδιοι λέγοντας πως αυτό είναι το σπορ του μέλλοντος

Στα… ακαλλιέργητα για την Ελλάδα «χωράφια» της βιομηχανίας του gaming, η οποία «τρέχει» παγκοσμίως με ιλιγγιώδη ρυθμό και ο τζίρος της ξεπέρασε πέρσι τα 13 δισ. δολάρια, αποφάσισαν να στρέψουν το ενδιαφέρον τους δύο 26χρονοι, λάτρεις των video games. Ο Δημήτρης Μοναχός και ο Ναπολέων Γεωργουλόπουλος αποφάσισαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους επενδύοντας στο χόμπι τους. Τον Φεβρουάριο του 2014 ίδρυσαν στο Αιγάλεω την πρώτη ακαδημία για gamers στην Ελλάδα, με στόχο να αναδείξουν το επαγγελματικό «πρόσωπο» του gaming και να εδραιώσουν τα παιχνίδια ανταγωνιστικού χαρακτήρα (e-sports) ως επιλογή καριέρας για κάποιον που θέλει να τα ακολουθήσει και να πληρώνεται καλά!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο περιοδικό «δ» που κυκλοφορεί με την «κυριακάτικη δημοκρατία»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα