Αλέκος Φλαμπουράρης: Σε ενδεχόμενο αδιεξόδου, θα ανοίξει ο ασκός του Αίολου

«Αν οδηγηθούμε σε αδιέξοδο θα ανοίξει ο ασκός του Αίολου, με αποτέλεσμα να ενισχυθεί επικίνδυνα και η οικονομική, και η γεωπολιτική αστάθεια διεθνώς», προειδοποιεί μέσω της Αυγής της Κυριακής ο Αλέκος Φλαμπουράρης, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες φαίνεται να έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο.
Ο πολιτικός μέντορας του Αλέξη Τσίπρα δεν θεωρεί ιδιαίτερα πιθανό το δημοψήφισμα, αλλά και δεν το αποκλείει, αν η διαπραγμάτευση οδηγηθεί «σε ατραπούς μακριά από την εντολή της 25ης Ιανουαρίου».
Παράλληλα, διαμηνύει ότι εφαρμογή του email Χαρδούβελη δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί, ενώ τόνισε ότι δεν ανησυχεί ούτε για τη χρονική μετάθεση της κατάργησης του ΕΝΦΙΑ ούτε για οποιαδήποτε άλλη πτυχή του κυβερνητικού προγράμματος.
Ο υπουργός Επικρατείας και αρμόδιος υπουργός για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, δηλώνει ακόμη ότι «πρέπει να είμαστε, και είμαστε, περήφανοι» για τον ώς τώρα απολογισμό της κυβέρνησης.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα