Βρετανός πρέσβης: Μήνυμα χαλαρότητας η αποφυλάκιση Ξηρού

Την αντίδρασή της στο ενδεχόμενο αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού καταθέτει και η Βρετανία, δια στόματος του πρέσβη της στην Αθήνα το 2000, όταν η 17 Νοέμβρη είχε δολοφονήσει τον Stephen Saunders.

Με δηλώσεις στην Telegraph, ο Σερ David Madden υπογράμμισε ότι η ελληνική κυβέρνηση στέλνει ένα “τρομερό μήνυμα χαλαρότητας απέναντι στην τρομοκρατία”.

“Ο Stephen ήταν ένας απολύτως έντιμος άντρας που έκανε απλώς τη δουλειά του, όταν τον πυροβόλησαν καθ’ οδόν για το σπίτι του. Μια αποφυλάκιση θα αποτελέσει ληστεία της φυσικής δικαιοσύνης που αποδόθηκε όταν καταδικάστηκαν τότε οι τρομοκράτες”, τόνισε ο διπλωμάτης.

Ο κ. Madden σημείωσε ότι “ενώ η απελευθέρωση ενός μέλους της 17Ν δεν θα οδηγήσει σε αναβίωση της τρομοκρατικής οργάνωσης, στέλνει ένα τρομερό μήνυμα χαλαρότητας απέναντι στην τρομοκρατία”.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα