Φούντωσε πάλι το ενδιαφέρον για τον Βιεϊρίνια

Οι αντιδράσεις για την πιθανή πώληση του Γκάρι Ροντρίγκες και η ξεκάθαρη θέση του ΠΑΟΚ, που εκφράστηκε και από τον Γιώργο Σαββίδη, ότι ψάχνει τον αντικαταστάτη του 26χρονου επιθετικού για να προχωρήσει η μεταγραφή αναζωπύρωσαν και τα σενάρια μεταγραφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια από τη Βόλφσμπουργκ.

Εφημερίδες του Βόλφσμπουργκ υποστήριζαν χθες ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για τη μεταγραφή του Βιεϊρίνια, ενώ το ίδιο σημειώνει και με δημοσίευμά της η «Bild», δίνοντας την πληροφορία ότι ο ΠΑΟΚ, για ακόμη μία φορά, είχε επαφή με τον Πορτογάλο.

Στο ρεπορτάζ της «Bild» υπογραμμίζεται πως η Βόλφσμπουργκ φέρεται ότι ζητά 6.000.000 ευρώ, όμως ο ΠΑΟΚ, παρότι θα πάρει περίπου 4.500.000 από την πώληση του Ροντρίγκες, θα κάνει προσφορά χαμηλότερη από τις απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας. Και καταλήγει, τονίζοντας: «Αυτή δεν είναι παρά η αρχή ενός μεταγραφικού πόκερ». Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Γαλατασαράι για τον Γκάρι Ροντρίγκες, με τους Τούρκους να περιμένουν σημαντικές εξελίξεις εντός των επόμενων δύο ημερών.

Το συμβόλαιο που προσφέρει ο τουρκικός σύλλογος στον άσο του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικό, με τον Λούμπος Μίχελ να δηλώνει χθες στη γειτονική χώρα ότι ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα