Δραματική έκκληση των 8 Τούρκων αξιωματικών: «Κινδυνεύει η ζωή μας αν γυρίσουμε στην Τουρκία»

Στα χέρια των Αρεοπαγιτών είναι πλέον η τύχη των οκτώ Τούρκων αξιωματικών οι οποίοι μία ημέρα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 στη γείτονα προσγειώθηκαν με στρατιωτικό ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη.

Με ενυπόγραφη επιστολή τους προς το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί περιγράφουν λεπτό προς λεπτό την κινηματογραφική απόδρασή τους από τα πυρά κατά τη διάρκεια της απόπειρας πραξικοπήματος στη γείτονα, τις εντολές που είχαν εκείνο το βράδυ και την επίθεση που δέχθηκαν ενώ είχαν κληθεί να παραλάβουν με ελικόπτερο τραυματίες.

«Δεν έχουμε εμπλοκή σε κάποιο έγκλημα, πιστεύουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Μας έβαλαν την ετικέτα του προδότη επειδή ήρθαμε στην Ελλάδα. Χωρίς δίκη, είμαστε κατηγορούμενοι και έχει ήδη εκδοθεί ετυμηγορία για μας», είναι το μήνυμα που στέλνουν με την επιστολή τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα