Ο Μίχελ «χάνει» παίκτες από τη λίστα του ΠΑΟΚ

Το ναυάγιο με τον Ανσαριφάρντ βάζει σε μπελάδες τον ΠΑΟΚ και τον Λούμπος Μίχελ. Περίπου στα μέσα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» αναγκάστηκαν να σβήσουν τα τρία πρώτα ονόματα (των Πιέρου Σωτηρίου, Ρομάν Ζοζούλια και του Ιρανού) στη λίστα τους και τώρα «τρέχουν».

Το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν οι «ασπρόμαυροι» να φθάσουν στην επίτευξη συμφωνίας τόσο με τον Κύπριο φορ του ΑΠΟΕΛ όσο και με τον Ανσαριφάρντ βαραίνει τον Μίχελ, που είχε αναλάβει προσωπικά τις υποθέσεις τους. Η περίπτωση του επιθετικού της Μπέτις Ζοζούλια διαφέρει από τις υπόλοιπες δύο, καθώς ο παίκτης προτιμά να μείνει στην Ισπανία. 

«Ο Ρόμαν είναι παίκτης ψυχολογίας. Επέλεξε την Μπέτις γιατί ήθελε να είναι σημαντικός σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα και αυτό εξακολουθεί να είναι ο στόχος του. Η μόνη πρόταση που είχε ήταν από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Ρόμαν τους είχε απορρίψει και το καλοκαίρι. Το ιδανικό θα ήταν να πάει δανεικός σε μια άλλη ομάδα της Ισπανίας» δήλωσε στην ιστοσελίδα estadiodeportivo.com ο ατζέντης του Ουκρανού επιθετικού Βλάντιμιρ Κουζμένκο. Οπως και να ‘χει, ο «Δικέφαλος» καλείται μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να βρει επιθετικό που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά και θα δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. 

Ανθρωποι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης υποστήριζαν ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει πεισμώσει με όσα έγιναν και δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να ανεβάσει το… μπάτζετ για την αγορά φορ και ακραίου επιθετικού (που θα καλύψει το κενό του Γκάρι Ροντρίγκες). Χθες ακούστηκε το όνομα του Ενρίκε της Ρεν. Παράλληλα, ο ατζέντης του Αργεντινού μεσοεπιθετικού της Βαλένθια Φεντερίκο Καρτάμπια ξεκαθάρισε πως «δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν άνθρωπο του ΠΑΟΚ».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα