Κοινά σημεία με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που συγκλόνισε την κοινή γνώμη το 2015, παρουσιάζει ο θάνατος του 23χρονου φοιτητή από την Αθήνα, ο οποίος χθες το πρωί βρέθηκε απαγχονισμένος στο ΤΕΙ Μεσολογγίου.
Τον νεαρό, ο οποίος σπούδαζε λογιστική στο εκπαιδευτικό ίδρυμα, βρήκε η καθαρίστρια, κρεμασμένο από σκάλα στο εσωτερικό του κτιρίου.
Αν και όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν σε αυτοκτονία, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες προς πάσα κατεύθυνση.
Τα ίχνη του Δημήτρη Κ. από τη Γλυφάδα Αττικής είχαν χαθεί την τελευταία εβδομάδα. Δεν επικοινωνούσε με κανέναν και κανείς δεν γνώριζε πού είχε πάει, αφού είχε κλείσει το κινητό του.
Σύμφωνα με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές του, ήταν άτομο χαμηλών τόνων, το οποίο δεν είχε πολλές συναναστροφές. Οι Αρχές δίνουν βαρύτητα στο αν ο Δημήτρης δεχόταν bullying από συμφοιτητές του λόγω του χαμηλού προφίλ που διατηρούσε, αν είχε ερωτική απογοήτευση και γενικά ποιο ήταν το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τον οδήγησε να βάλει τέλος στη ζωή του στα 23 του χρόνια.

