Ντροπή! Απλήρωτο για δύο μήνες το επικουρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ

Απλήρωτο παραμένει το επικουρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ εν μέσω της πανδημίας, καθώς δεν έχει λάβει τα δεδουλευμένα για τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η Ελένη Αναστασιάδου, μία από τους επικουρικούς εργαζομένους.

«Εγώ ανήκω στο επικουρικό προσωπικό, που ήρθαμε για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία του κορονοϊού και να στηρίξουμε το ΕΣΥ. Το δυσκολότερο κομμάτι για εμάς είναι ότι έχουμε μείνει δύο μήνες απλήρωτοι και δεν μας εγγυάται κανένας ότι θα μονιμοποιηθούμε τουλάχιστον στην πορεία» κατήγγειλε η κυρία Αναστασιάδου.

Μάλιστα, η συνοδός του ΕΚΑΒ αναφέρθηκε στη δύσκολη καθημερινότητα των εργαζομένων. «Παίρνουμε μία κλήση για ένα περιστατικό, το οποίο μπορεί να είναι ύποπτο κρούσμα. Ντυνόμαστε, παίρνουμε όλα τα μέτρα προστασίας, μπαίνουμε στον χώρο τους, που είναι ένας χώρος σίγουρα με αυξημένο ιικό φορτίο, ρισκάροντας έτσι και την υγεία μας, και κάνουμε όλη τη διαδικασία για την αντιμετώπιση του περιστατικού» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Το πιο δύσκολο κομμάτι όμως είναι ότι πολλές φορές καλούμαστε για ένα άλλου είδους περιστατικό και στη συνέχει επιβεβαιώνεται πως πρόκειται για κορονοϊό, ενώ δεν φοράμε την άσπρη στολή για Covid».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γιώργος Μαθιόπουλος μίλησε για την απεργία των εργαζομένων, τονίζοντας πως πάγιο αίτημά τους είναι η ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα