Το “ΛΗΤΩ” στην μάχη κατά του COVID

Χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα η συμφωνία με το Δημόσιο, το γνωστό μαιευτήριο Λητώ αφού τακτοποίησε τους ανθρώπους που περιέθαλπε, μετέτρεψε όλη τη λειτουργία του με ορατό τον κίνδυνο της αποκατάστασης της λειτουργίας του μετά το τέλος του Covid προκείμενου να ανταποκριθεί στο πανεθνικό κάλεσμα για την αντιμετώπισή της πανδημίας.

Οι ασθενείς COVID αντιμετωπίζονται από εξειδικευμένο προσωπικό με επικεφαλής τον καθηγητή κύριο Γώγο σε ένα εξαιρετικό υγειονομικό περιβάλλον.

Η οποιαδήποτε προσπάθεια να παρουσιαστεί από μικρή μερίδα του τύπου ότι η συμβολή αυτή γίνεται για καθαρά κερδοσκοπικούς λόγους είναι ακριβώς απέναντί από την αλήθεια

Όταν μια ιδιωτική επιχείρηση συμβάλει στην πανεθνική προσπάθεια χωρίς οικονομικό όφελος από μας επιβραβεύεται τούτες τις ώρες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα