ΔΙΚΕΦΑΛΟC ΑΕΤΟC: Κυκλοφορεί κάθε Σάββατο με την υπογραφή της Dream Team του «Δικεφάλου»

Από σήμερα και κάθε Σάββατο o ΔΙΚΕΦΑΛΟC ΑΕΤΟC ανοίγει τα φτερά του! Η νέα εβδομαδιαία εφημερίδα για την Α.Ε.Κ. κυκλοφορεί σε όλη τη χώρα!

Αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις, έγκυρο ρεπορτάζ, απόψεις με υπογραφή, inside παρασκήνια, αναλύσεις, κριτική και αφιερώματα, για όλα τα αθλήματα του «κιτρινόμαυρου» πλανήτη και όχι μόνο.

48 έγχρωμες σελίδες γεμάτες Α.Ε.Κ. με εξαιρετικές προσφορές και υπέροχα κιτρινόμαυρα δώρα για τους αναγνώστες!

ΔΙΚΕΦΑΛΟC ΑΕΤΟC: Με την υπογραφή της Dream Team των ρεπόρτερ του «Δικεφάλου». Τη διεύθυνση της εφημερίδας έχει ο Σταμάτης Βούλγαρης.

Αρθρογραφούν οι: Σταύρος Καζαντζόγλου, Τάσος Τσατάλης, Κώστας Κετσετζόγλου, Γιώργος Τσακίρης, Βαγγέλης Αρναούτογλου, Πάνος Λούπος, Κώστας Τσίλης, Τάσος Καπετανάκος, Άκης Γεωργίου, Δημήτρης Βέργος, Θάνος Τσίμπος και Βασίλης Ιωαννίδης.

Η εβδομαδιαία εφημερίδα των ρεπόρτερ της Α.Ε.Κ. για τους οπαδούς της Α.Ε.Κ.

Αυτή την εβδομάδα με αφορμή τα 97α γενέθλια του συλλόγου συστήνεται με δύο μεγάλες προσφορές! Για πρώτη φορά σε συλλεκτική έκδοση, το 16σέλιδο ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του 1924!

Μαζί η θρυλική ταινία «1968». Ένας φόρος τιμής στον επικό αγώνα της «Βασίλισσας» στο Καλλιμάρμαρο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα