Τρόμος! Ψυχοπαθής μαχαίρωσε 4 περαστικούς στου Ζωγράφου!

Αιματοβαμμένες σκηνές τρόμου και πανικού, που μοιάζουν να ξεπήδησαν από ταινία θρίλερ, εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στην περιοχή του Ζωγράφου, όταν ένας 54χρονος άρχισε να κυνηγά με ματσέτα περαστικούς, αποφασισμένος για να σπείρει τον θάνατο!

Ηταν λίγο μετά τις 9.30 το πρωί, όταν ο 54χρονος δραπέτης του ψυχιατρείου σε κατάσταση αμόκ άρπαξε μια ματσέτα και βγήκε από το σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη και κατευθύνθηκε στη συμβολή με την οδό Γρηγορίου Κουσίδη με σκοπό να σφάξει όποιον έβρισκε μπροστά του.

Μέσα σε λίγες στιγμές ο 54χρονος κατάφερε να επιτεθεί και να μαχαιρώσει τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους και έναν 17χρονο που προσπάθησε να τον σταματήσει, βάφοντας την περιοχή με αίμα.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, οι περαστικοί και οι γείτονες ούρλιαζαν χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν, ενώ τα θύματα έμπαιναν αιμόφυρτα στα καταστήματα και καλούσαν σε βοήθεια. Ο διαταραγμένος άνδρας, όταν γύρω του δεν βρήκε άλλους «στόχους», έστρεψε το τεράστιο μαχαίρι στον εαυτό του και αυτοτραυματίστηκε. Στη συνέχεια, αιμόφυρτος και ο ίδιος, επέστρεψε στο σπίτι του και τηλεφώνησε στην Αμεση Δράση ουρλιάζοντας στο τηλέφωνο συνεχώς: «Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο, θα αυτοκτονήσω». Στο σημείο έσπευσαν με τους φάρους να ουρλιάζουν περιπολικά, μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ και ασθενοφόρα. Οι αστυνομικοί έζωσαν το ισόγειο σπίτι του δράστη, ο οποίος τελικά πείστηκε να παραδοθεί και συνελήφθη.

Η πρώτη επίθεση που έκανε ο ψυχοπαθής με τη ματσέτα ήταν στον ιδιοκτήτη ενός φούρνου, ο οποίος εκείνη την ώρα έπινε τον καφέ του έξω από το κατάστημά του. Ο 54χρονος του όρμησε και τον μαχαίρωσε στην πλάτη. Ακολούθησε μια σκηνή που περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας βγαλμένη από ταινία φρίκης: «Κοίταζε το μαχαίρι σαν να μη συμβαίνει τίποτα» είπε ο αυτόπτης για τον δράστη, που στη συνέχεια σκανάριζε με το βλέμμα του γύρω του για να βρει το επόμενο θύμα.

Με τον ιδιοκτήτη του φούρνου ο 54χρονος πριν από δύο εβδομάδες είχε διαπληκτιστεί χωρίς αιτία και είχε κάνει τον φούρνο λαμπόγυαλο. Τότε με εντολή εισαγγελέα είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ίδρυμα, όμως φαίνεται ότι αυτό δεν έγινε. Μετά τον φούρναρη ο δράστης επιτέθηκε στον 17χρονο, ο οποίος μπήκε σε κομμωτήριο ζητώντας βοήθεια, με το αίμα να τρέχει από τα τραύματά του στο χέρι και το στήθος σαν ποτάμι. Το προσωπικό και οι πελάτες προσπάθησαν με κάθε τρόπο να τον βοηθήσουν, έχοντας και οι ίδιοι υποστεί σοκ.

Αλλο ένα θύμα του ήταν ένας άνδρας, που περνούσε από το σημείο με σακούλες της λαϊκής στα χέρια του και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του, όταν δέχτηκε το χτύπημα με το μαχαίρι, ενώ ακολούθησε η επίθεση σε μια γυναίκα. Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο, με σοβαρότερη να είναι η κατάσταση ενός εξ αυτών, που δέχτηκε τη μαχαιριά στο νεφρό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 54χρονος, που έχει εξάρτηση και από ουσίες, μπαινόβγαινε στα ψυχιατρεία, ενώ από τον περασμένο Δεκέμβριο είχε δραπετεύσει από το Δαφνί, όπου ήταν έγκλειστος και είναι αμφίβολο αν έπαιρνε τη θεραπευτική του αγωγή. Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον παρ’ ολίγον μακελάρη στο νοσοκομείο λόγω του αυτοτραυματισμού του, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα