Πώς θα χαρίσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων σε χιλιάδες παιδιά μέσα από τα Ευχοστολίδια

Σημαντική πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ για τα παιδιά των οργανισμών «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με λίγα κλικ στον υπολογιστή ή στο κινητό μας, μέσα από τη δράση Ευχοστολίδια μπορούμε να χαρίσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη. Η σημαντική πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ εφέτος αγκαλιάζει τα παιδιά των οργανισμών «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Με τη βοήθεια όλων μας, οι χριστουγεννιάτικες ευχές τους θα γίνουν πραγματικότητα και θα αποκτήσουν το δώρο που επιθυμούν για τις γιορτές.

Πώς θα κάνουμε πραγματικότητα την ευχή ενός παιδιού 

Τα παιδιά έχουν ζωγραφίσει τις ευχές τους και εμείς έχουμε τη δυνατότητα να τις κάνουμε πραγματικότητα μέσα από την ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια και την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=DU32Yg6lQKE

Με τρία απλά βήματα, μπορούμε να εκπληρώσουμε μία ή και περισσότερες ευχές:

  • Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε
  • Αγοράζουμε διαδικτυακά το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή, μέσω των συνεργαζόμενων  e-shops των καταστημάτων Μουστάκας, Zakcret και των εκδόσεων Ψυχογιός
  • Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο

Για κάθε ευχή που πραγματοποιούμε, έχουμε τη δυνατότητα να λάβουμε την αυθεντική ζωγραφιά του παιδιού, ώστε να θυμόμαστε τη σημαντική μας προσφορά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα