Την έσφαξε μεσημεριάτικα σε κεντρικό δρόμο της Κυψέλης!

Δράστης 40χρονος από το Μπανγκλαντές, θύμα η 36χρονη ομοεθνής ερωμένη του, με ερωτικά και οικονομικά κίνητρα

Η σφαγή μιας 36χρονης γυναίκας, μέρα μεσημέρι, σε κεντρικό δρόμο της Κυψέλης, από τον εραστή της και φίλο του συζύγου της, μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών προκαλεί ανατριχίλα, αποδεικνύοντας με τον χειρότερο τρόπο ότι η χώρα μας έχει μετατραπεί σε ζούγκλα!

Το φρικτό έγκλημα διαπράχθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής. Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τη νέα γυναικοκτονία συγκλονίζουν, αφού το χέρι του 40χρονου δράστη από το Μπανγκλαντές φαίνεται πως «όπλισαν» ερωτικά αλλά και οικονομικά κίνητρα. Αφού αγόρασε ένα μαχαίρι από την Ομόνοια, το οποίο φρόντισε να κρύψει σε θήκη, είπε στην ομοεθνή του ότι δήθεν ήθελε να της μιλήσει, προτρέποντάς την να τον συναντήσει λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της, στην οδό Τενέδου 10. Έτσι, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εκείνη κατέβηκε και, αφού λογομάχησαν για τα οικονομικά, ο άνδρας έβγαλε το μαχαίρι και την κατακρεούργησε με πρωτοφανή αγριότητα, προκαλώντας της πολλαπλά τραύματα μεταξύ άλλων στην κοιλιά και στο μάγουλο, ενώ της είχε κόψει σχεδόν το δεξί χέρι! Στη συνέχεια πέταξε το μαχαίρι σε έναν κάδο και εξαφανίστηκε.

Η 36χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος και στο σημείο επικράτησε πανικός, αφού οι κάτοικοι αλλά και οι περαστικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν τη φρίκη που εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια τους. Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο, που μετέφερε την αλλοδαπή στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου κατέληξε, καθώς έφερε πάνω από οκτώ μαχαιριές, ενώ ο 40χρονος κυριολεκτικά την ξεκοίλιασε.

Παράλληλα, ενημέρωσαν τις Αρχές, με συνέπεια να ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη. Από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί εντόπισαν το μαχαίρι, πήγαν στο κατάστημα της Ομόνοιας και κατάφεραν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του σφαγέα. Υστερα από μερικά λεπτά εντοπίστηκε στην οδό Θήρας, κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, και συνελήφθη.

Ο 40χρονος ομολόγησε το έγκλημα, κάνοντας γνωστή την ερωτική σχέση που διατηρούσε τα τελευταία δύο χρόνια με την 36χρονη. Δράστης και θύμα εργάζονταν στην ίδια βιοτεχνία, ενώ ο σφαγέας φέρεται ότι είχε δανείσει τμηματικά 20.000 ευρώ στη γυναίκα, επειδή ο άνδρας της είχε μείνει άνεργος και αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα, είχε φτάσει στο σημείο να γίνει «φίλος» με τον σύζυγό της, ενώ πίσω από την πλάτη του προσπαθούσε να πείσει την ερωμένη του να τον εγκαταλείψει και να ζήσουν μαζί. Οταν εκείνη του είπε ότι αποφάσισε πως δεν θα καταστρέψει τον γάμο της, εκείνος της ζήτησε πίσω τα χρήματα, αλλά του απάντησε πως δεν τα έχει και τότε την έσφαξε.

«Ναι, τη σκότωσα. Μου χρωστούσε 20.000 ευρώ. Με κορόιδευε, της έδινα λεφτά και μου είχε υποσχεθεί ότι θα χωρίσει για να είμαστε μαζί. Οταν μου ζήτησε να χωρίσουμε, της ζήτησα τα λεφτά. Αρνήθηκε να μου τα δώσει, θόλωσε το μυαλό μου και τη σκότωσα. Δεν μετανιώνω» δήλωσε μετά τη σύλληψή του.

Από την πλευρά του, ο σύζυγος του θύματος ζούσε στην άγνοια, αφού δεν γνώριζε ούτε για την παράνομη σχέση ούτε για την οικονομική βοήθεια του ομοεθνούς του. Ωστόσο, φέρεται ότι ήξερε πως η 36χρονη είχε ραντεβού με τον δράστη.

Όταν οι αστυνομικοί τού χτύπησαν το κουδούνι και τον ρώτησαν αν γνωρίζει πού είναι η γυναίκα του εκείνος απάντησε αρνητικά, αλλά, όταν τον ενημέρωσαν για το τι είχε συμβεί, τους έδωσε τα στοιχεία του 40χρονου, λέγοντας πως η 36χρονη είχε ραντεβού μαζί του.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης οδηγήθηκε χθες το απόγευμα στις εισαγγελικές Αρχές.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα