Προκαλούν σκαιά ο γιος και η γυναίκα του βιαστή Ηλία Μίχου!

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μίχος απολύθηκε από το «Βήμα της Κυριακής». Η Alter Ego τον κατηγόρησε ότι ήξερε, αλλά δεν μίλησε

Στην αντεπίθεση πέρασε χθες η οικογένεια του 53χρονου παιδεραστή και μαστροπού του Κολωνού, με τον γιο και τη γυναίκα του Ηλία Μίχου να καταγγέλλουν πως έχουν πέσει θύματα ανθρωποφαγίας, υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζαν για τη φρικώδη δράση του ανθρωπόμορφου κτήνους.

«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ του δημοσιογραφικού ομίλου Μαρινάκη και του γιου του κτηνανθρώπου του Κολωνού και δημοσιογράφου Παναγιώτη Μίχου έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες. Νωρίς χθες το πρωί, ο δημοσιογράφος κατήγγειλε πως η διοίκηση της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» τού ανακοίνωσε πως απολύεται για τα φρικτά εγκλήματα του παιδοβιαστή και μαστροπού πατέρα του, ενώ λίγη ώρα αργότερα η Alter Ego απάντησε σε υψηλούς τόνους, καταλογίζοντας στον άλλοτε διπλωματικό της συντάκτη πως γνώριζε και προσπάθησε να αποσιωπήσει την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του ο όμιλος Μαρινάκη ανέφερε πως ο Παναγιώτης Μίχος γνώριζε τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης. «Σεβόμαστε τους συνεργάτες μας και δεν δεχόμαστε λογικές ισοπεδωτικού στιγματισμού ανθρώπων με κριτήριο την οικογενειακή σχέση. Σε αυτό το πλαίσιο, του ζητήσαμε ευλόγως να μείνει στο περιθώριο, μέχρις ότου διερευνηθεί πλήρως η όλη υπόθεση. Και τούτο γιατί ο ίδιος αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του. Μη αποδεχόμενος τη λογική και δίκαιη πρότασή μας, έθεσε εαυτόν εκτός ομίλου» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Alter Ego.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Παναγιώτης Μίχος είχε καταγγείλει τον δημοσιογραφικό όμιλο πως υιοθετεί λογικές συλλογικής ευθύνης, υποστηρίζοντας πως απολύθηκε επειδή ήταν γιος του κτήνους του Κολωνού. «Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη» ανέφερε, σχολιάζοντας πως «αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη “σκοτώνοντας”, απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Την ίδια ώρα, η γυναίκα του παιδοβιαστή και μαστροπού του 12χρονου κοριτσιού, Ελισάβετ Σπανού, έσπασε χθες τη σιωπή της, παίρνοντας αποστάσεις από τη δράση του κτήνους. «Με τον πρώην σύζυγό μου ήμασταν σε ουσιαστική διάσταση από τριετίας, απλά συγκατοικούσαμε σε ένα σπίτι που μας ανήκει εξ ημισείας» δήλωσε, τονίζοντας πως την ημέρα που ενημερώθηκε από τη μάνα της 12χρονης για τα εγκλήματα του συζύγου της απαίτησε διαζύγιο και στις 4 Οκτωβρίου υπέγραψαν σε συμβολαιογράφο την πράξη λύσης του γάμου.

Η ίδια, μάλιστα, απάντησε και στις κατηγορίες χρηματισμού που της έχουν αποδοθεί από την οικογένεια της 12χρονης, υποστηρίζοντας πως η ίδια στήριξε την οικογένεια της μικρής οικονομικά και ψυχολογικά. Αποκαλύπτοντας πως έχει μηνύματα που δείχνουν πως η ίδια είχε δώσει χρήματα στη μητέρα της 12χρονης τόνισε ότι «είναι απολύτως ψευδές πως δήθεν την επισκέφτηκα στο σπίτι της, της πρόσφερα χρήματα και τα αρνήθηκε. Τα γραπτά της μηνύματα είναι στα χέρια μου και αποδεικνύουν αδιαμφισβήτητα ποιος ζητούσε χρήματα, λέγοντας ψέματα πως δεν είχε πάει στην Αστυνομία».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα