ΤΖΟΚΕΡ: «Super Offer» για τους online παίκτες στην αποψινή κλήρωση των 4,7 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει απόψε 4,7 εκατ. ευρώ με «Super Offer» για τους online παίκτες – Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Τουλάχιστον 4,7 εκατ. ευρώ έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν απόψε οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, καθώς το πρώτο μεγάλο τζακ ποτ του 2023 συνεχίστηκε και στην κλήρωση της Τρίτης. Η κατάθεση δελτίων για συμμετοχή στην αποψινή κλήρωση μπορεί να γίνει με μερικά μόλις κλικ μέσω του tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Μάλιστα,  για όσους επιλέξουν να καταθέσουν το δελτίο τους διαδικτυακά ισχύει μία «Super Offer». Κάνοντας login στον λογαριασμό τους, στο tzoker.gr ή στην εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για τη συγκεκριμένη προσφορά, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

H κατάθεση δελτίων θα ολοκληρωθεί στις 21:30 το βράδυ, ενώ η μεγάλη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα διεξαχθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr, καθώς και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Εκπλήξεις και δώρα από τα ΤΖΟΚΕΡ Stars

 Έως και τις 8 Ιανουαρίου, οι online παίκτες  του ΤΖΟΚΕΡ μαζεύουν, επίσης, αστέρια και διεκδικούν απίθανα δώρα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις των TZOKEΡ Stars. Για τα  ΤΖΟΚΕΡ Stars ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες  μπορούν να μάθουν περισσότερα μέσω του tzoker.gr και του tzoker app.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα