Eκτός κινδύνου ο 8χρονος

Γιατροί και ψυχολόγοι παρακολουθούν την πορεία της υγείας του παιδιού που βίωσε την άγρια δολοφονία της μητέρας του από τον πατέρα του με καραμπίνα, πριν ο ίδιος αυτοκτονήσει

Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 8χρονου παιδιού από τη Χαλκιδική, που είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του και μετά να βάζει τέλος στη ζωή του, αφού γίνονται προσπάθειες για την αποσωλήνωσή του. Το αγοράκι είχε τραυματιστεί από τα σκάγια της καραμπίνας που χρησιμοποίησε ο 36χρονος, ωστόσο οι γιατροί που το παρακολουθούν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης εκτιμούν πως από ώρα σε ώρα θα καταφέρει να αποσωληνωθεί.

Οπως ανέφερε ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου Γεώργιος Τσικόπουλος, το παιδί είναι στο στάδιο που επίκειται η αποσωλήνωση και παρουσιάζει καλή γενική κατάσταση. Παράλληλα, για τη στήριξη του 8χρονου έχουν επιστρατευτεί ειδικοί ψυχολόγοι, που θα τον βοηθήσουν να διαχειριστεί το τραγικό παιχνίδι που του επεφύλασσε η μοίρα.

Από την πλευρά του, ο θείος του παιδιού αναφέρει ότι οι γιατροί έχουν «σκύψει» από την πρώτη στιγμή πάνω του και από τη Δευτέρα έχει υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα τραύματά του.

«Το πιο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι στον καρπό του, όπου δέχθηκε τα περισσότερα σκάγια. Τα υπόλοιπα, που δέχθηκε στο πρόσωπο και το σώμα, δεν είναι κάτι που φοβούνται οι γιατροί και θα γίνει επούλωση. Στο νοσοκομείο, δίπλα στο παιδί υπάρχει συνεχώς άνθρωπος της οικογένειας, μαζί με ψυχολόγους, και όλοι συνεχίζουμε να αγωνιούμε και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Το πιο σημαντικό κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης και μετέπειτα είναι η ψυχολογική υποστήριξη στο παιδί και στη 12χρονη αδελφή του» είπε.

Υπενθυμίζεται ότι το αγοράκι περιφερόταν στο σπίτι του μέσα στα αίματα, σχεδόν πέντε ώρες μετά το έγκλημα, δίπλα στους γονείς του που κείτονταν νεκροί, μέχρι να φτάσει η γιαγιά του. Οπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, ο 36χρονος πυροβόλησε τη σύζυγό του στην πλάτη, στο πρόσωπο, στον τράχηλο, στον ώμο και στη δεξιά μασχάλη. Μάλιστα, την κυνήγησε μέχρι το παιδικό δωμάτιο, όπου την πυροβόλησε ξανά, και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα