Τη μαχαίρωσε με λύσσα μπροστά στο παιδί της!

Η 25χρονη μητέρα παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική μετά τα σφοδρά χτυπήματα που δέχτηκε από τον 28χρονο σύντροφό της

Εκτός κινδύνου, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται μια 25χρονη που δέχτηκε άγρια επίθεση με μαχαίρι από τον 28χρονο σύντροφό της, μπροστά στα έντρομα μάτια του ανήλικου παιδιού της, στην περιοχή του Σκαγιοπούλειου, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Σκαγιοπούλειου Νοσοκομείου, οι οποίοι παρακολουθούν στενά τη νεαρή μητέρα, η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη, κυρίως λόγω των τραυμάτων που δέχτηκε στον λαιμό από τον σύντροφό της, ο οποίος φέρεται ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν ξέσπασε το δολοφονικό μένος του πάνω της.

Την ίδια ώρα, κόμπο στο στομάχι προκαλούν οι λεπτομέρειες του αιματηρού περιστατικού που συνέβη χθες τα ξημερώματα. Από όσα έγιναν γνωστά, ήταν γύρω στις 2.30 όταν οι γείτονες της 25χρονης, στη συμβολή των οδών Μπενιζέλου Ρούφου και Σκαγιοπουλείου, πετάχτηκαν τρομαγμένοι από τα κρεβάτια τους ακούγοντας τις κραυγές αγωνίας του ανήλικου παιδιού του θύματος, το οποίο, τρέμοντας από φόβο, φώναζε: «Μανούλα μου, σε σκότωσε… Βοήθεια».

Είχε προηγηθεί καβγάς

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ του δράστη και της 25χρονης μητέρας στο σπίτι όπου διέμεναν. Κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν και ο 28χρονος όρμησε με λύσσα πάνω στη σύντροφό του, καταφέροντάς της τέσσερις μαχαιριές στην ωμοπλάτη και μία στον λαιμό! Οπως αναφέρει το tempo24, παρά τα βαρύτατα τραύματά της, η γυναίκα κατάφερε αιμορραγώντας να βγει μαζί με το παιδί της στον δρόμο, όπου ζήτησαν βοήθεια.

Στη συνέχεια περίοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε την άτυχη γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Οι αστυνομικές Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον σύντροφο της 25χρονης μητέρας, εις βάρος του οποίου μάλιστα εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για ναρκωτικά, και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. Οι έρευνες δεν είχαν αποδώσει καρπούς ως αργά χθες. Παράλληλα, εις βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα