Θρήνος για τον άδικο χαμό του 40χρονου ΑμεΑ

Την τελευταία πνοή τους στην άσφαλτο άφησαν και τα δύο σκυλάκια του άτυχου άνδρα που τον ακολουθούσαν παντού και ήταν η μόνιμη συντροφιά του

Σε ανείπωτη θλίψη βυθίστηκαν οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων στο άκουσμα της είδησης του τραγικού τέλους, προχθές τη νύχτα, του 40χρονου Γιώργου Φλώρου, όταν παρασύρθηκε με το αναπηρικό αμαξίδιό του από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 87χρονος στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στο ύψος της Βάρκιζας!

Την τελευταία πνοή τους στην άσφαλτο άφησαν και τα δύο σκυλάκια του άτυχου άνδρα, ράτσας σπιτς, που τον συντρόφευαν σε κάθε βόλτα του.

Συντετριμμένοι συγγενείς, φίλοι, αλλά και η σύντροφος του 40χρονου Γιώργου τον αποχαιρέτησαν με σπαρακτικά μηνύματα στα προφίλ τους στο facebook: «Αγαπάκι μου, υπήρξες στη ζωή μου ο καλός μου άγγελος και τώρα, εξαιτίας ενός ασυνείδητου οδηγού, θα γίνεις κανονικός άγγελος.

Χαμόγελο

Εχασε ο κόσμος ένα από τα πιο όμορφα χαμόγελα που έχω δει και ένα από τα πιο καθαρά βλέμματα μέσα από τα πιο γλυκά μάτια που μπορεί να έχει άνθρωπος. Ο κόσμος έχασε ένα από τα ωραιότερα πλάσματα μέσα κι έξω. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Σ’ αγαπώ πολύ και, όπως σου έχω ξαναπεί, για πάντα. Θα ζεις μέσα στην καρδιά μου» ανέφερε το μήνυμα της συντρόφου του 40χρονου, που ράγισε καρδιές.

O άτυχος Γιώργος είχε μπει στη λεωφόρο με το αμαξίδιο, κάτι που αποδείχτηκε μοιραίο. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη περίπου στις 22.30 της Κυριακής, στο 32ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του Ribas. Μάλιστα, σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας έχουν αποτυπωθεί οι τελευταίες στιγμές του αδικοχαμένου Γιώργου, όταν παρασύρθηκε με το αναπηρικό αμαξίδιό του από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 87χρονος υπαίτιος του δυστυχήματος.

«Προσεχώς και σε διαφορετικές συνθήκες σκόπευα να γράψω ένα αφιέρωμα σχετικά με τον άνθρωπο που κυκλοφορεί με αμαξίδιο μαζί με τα δύο σπιτς σκυλάκια του… Παρόλο που οι συνθήκες δεν ευνοούσαν ούτε καν τον ίδιο για να κινείται, όχι μόνο το έκανε, αλλά έπαιρνε μαζί του και τα δύο σκυλάκια του, όταν εμείς που δεν έχουμε κάποια αναπηρία βαριόμαστε να βγάλουμε τα σκυλιά μας βόλτα, αφού βαριόμαστε να σηκωθούμε από τον καναπέ αφήνοντας το τηλεκοντρόλ και το κινητό. Αυτός ο άνθρωπος δεν ζει πια…

Ενας ηλικιωμένος στο ύψος του Ribas, απόψε με το Ι.Χ. του, έπεσε πάνω του σκοτώνοντας τον κύριο στο αμαξίδιο, ηλικίας 40 ετών, και τα δύο σκυλάκια του…» ανέφερε σε ανάρτησή του το μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας Βούλας Λαμπρινή Ανδρεάδου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα