Σοκ από την αυτοκτονία 63χρονου εφοπλιστή

Λίγη ώρα πριν από το μοιραίο είχε στείλει μήνυμα στο κινητό της συζύγου του, στο οποίο μεταξύ άλλων της ζητούσε να τον συγχωρέσει γι’ αυτό που θα έκανε

Σοκ έχει προκαλέσει στην εφοπλιστική κοινότητα ο θάνατος 63χρονου Ελληνολιβανέζου εφοπλιστή που βρέθηκε νεκρός χθες το απόγευμα μέσα στη βίλα του στη Βούλα. Ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στον χώρο του γυμναστηρίου, στο υπόγειο της βίλας, που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, και, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται ότι αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα.

Εκείνη την ώρα στο σπίτι βρίσκονταν η σύζυγός του και ο προσωπικός του φρουρός, ο οποίος τον εντόπισε νεκρό και ειδοποίησε την Αστυνομία. Ανδρες της Ασφάλειας που έσπευσαν στο σπίτι και έκαναν την αυτοψία του χώρου εκτιμούν πως πρόκειται για αυτοκτονία ή για δυστύχημα. Ο άνδρας φέρεται ότι αυτοπυροβολήθηκε στο σώμα είτε κατά λάθος, ενώ επεξεργαζόταν την καραμπίνα, είτε διότι ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Το δεύτερο ενδεχόμενο, αυτό της αυτοχειρίας, θεωρείται επικρατέστερο, καθώς λίγη ώρα πριν από το μοιραίο είχε στείλει μήνυμα στο κινητό της συζύγου του, στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε: «Συγχώρεσέ με. Δεν έχω να προσφέρω κάτι άλλο. Συγχώρεσέ με γι’ αυτό που θα κάνω». Το κινητό του τηλέφωνο έχει σταλεί προς εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Οι συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του θα διακριβωθούν από τον ιατροδικαστή που θα εξετάσει το πτώμα. Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια, ενώ ήδη αστυνομικοί έχουν λάβει τις πρώτες καταθέσεις από τη σύζυγο και τον ιδιωτικό φρουρό του εφοπλιστή.

Ο 63χρονος, πατέρας δύο παιδιών από τον δεύτερο γάμο του, ήταν συνιδιοκτήτης μαζί με τα αδέρφια του μιας από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρίες με έδρα την Ελλάδα. Η ναυτιλιακή, που ιδρύθηκε στη Βηρυτό του Λιβάνου το 1972, δραστηριοποιείται στη διανομή πετρελαιοειδών στην περιοχή της Μεσογείου, ενώ τα τελευταία χρόνια διαθέτει στόλο πλοίων που μεταφέρουν υγραέριο LNG. Από το 1991 η έδρα της ναυτιλιακής εταιρίας έχει μεταφερθεί στη Βούλα. Στον στόλο της εταιρίας περιλαμβάνονται σήμερα 21 ιδιόκτητα LPG carriers, ενώ έχει ναυλώσει και ακόμη τέσσερα για να καλύψει τις ανάγκες εμπορίας LPG.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα