«Μέχρι τέλους» στη μνήμη της 16χρονης

Στα άκρα θα φτάσουν οι γονείς της ανήλικης που έχασε τη ζωή της μετά τη χρήση ναρκωτικών που της χορήγησε η σπείρα στον Βύρωνα

Μέχρι τέλους είναι αποφασισμένοι να φτάσουν οι γονείς της 16χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή στην Εντατική του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», έπειτα από κατανάλωση «κοκτέιλ» ναρκωτικών -ανάμεσά τους και η επικίνδυνη ουσία σίσα-, προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη της! Οπως τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας Νίκη Αραμπατζή, οι εντολείς της είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε μέσο για να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού τους, που έχασε πρόωρα τη ζωή του εξαιτίας των ισχυρών ναρκωτικών που του χορήγησαν μέλη αδίστακτης σπείρας στον Βύρωνα.

«Με όση δύναμη τους απομένει, που θα τη βρουν τη δύναμη, ο επόμενος στόχος τους είναι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο, δηλαδή να εξαντλήσουν τα περιθώρια του νόμου προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη της 16χρονης» ανέφερε η κυρία Αραμπατζή. Παράλληλα, τόνισε: «Δεν είναι οικογένεια που δεν είχε έλεγχο του παιδιού. Είναι πάρα πολύ εύκολο μέσα σε ένα λάθος φιλικό περιβάλλον να ξεφύγει η κατάσταση. Σας το λέω με επίγνωση, γιατί γνωρίζω πολύ καλά την οικογένεια».

Τέλος, εξήγησε πως όταν οι γονείς αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει έκαναν όλες τις ενέργειες προς τους κρατικούς φορείς για να προστατευθεί το παιδί, χωρίς όμως αποτέλεσμα. «Πραγματικά, δεν υπήρχε ανταπόκριση, και αυτό θα το αναδείξουμε. Όταν φτάνουμε σε αυτά τα σημεία, πρέπει ο κρατικός μηχανισμός να βάζει ένα “στοπ”» κατέληξε η δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης.

Προφυλακισμένος

Oπως αποκάλυψε γνωστός του αδικοχαμένου κοριτσιού, ο 22χρονος πρώην φίλος της ανήλικης είναι προφυλακισμένος για διακίνηση ναρκωτικών. «Στην αρχή πούλαγε χασίς και αργότερα εμφανίστηκαν τα άλλα, τα πιο περίεργα. Μου έλεγαν και εμένα: “Κάνε αυτό” (διακίνηση). Είναι ελάχιστες οι φορές που έκανα διακίνηση. Δεν με δέρνανε κιόλας, αλλά προσπαθούσαν να με πείσουν» είπε.

Αλλος φίλος του αδικοχαμένου κοριτσιού τόνισε ότι η 16χρονη «ήταν στο τοπ επίπεδο, δηλαδή ήταν χειρότερα από όλα τα παιδιά της παρέας», καθώς ήθελε συνεχώς να κάνει χρήση ναρκωτικών. «Με το που έμπαιναν ναρκωτικά στη μέση, το μυαλό της ήταν μόνο εκεί. Επινε σίσα, ηρωίνη (…). Στο σπίτι στον Βύρωνα υπήρχε κωδεΐνη. Η οικογένεια της 16χρονης είχε προσπαθήσει πολλές φορές να την πείσει να ενταχθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης». Εναν μήνα πριν από τον θάνατό της είχε φύγει από το σπίτι της, με τους γονείς της να απευθύνουν δημόσια έκκληση για την επιστροφή της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα