Τα «γυρίζει» η ΕΛ.ΑΣ. για τον Ολιβερ

Η Αστυνομία δηλώνει πως δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν τραυματίστηκε από άνθρωπο ή από άλλα ζώα!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ανθρωπόμορφου τέρατος που βασάνισε μέχρι θανάτου τον Ολιβερ, το πανέμορφο γκρι σκυλάκι, ράτσας χάσκι, που ξεψύχησε στην Αράχοβα, προκαλώντας πανελλήνια κατακραυγή. Την ίδια ώρα, πάντως, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. δηλώνει πως δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν το άτυχο τετράποδο τραυματίστηκε από ανθρώπινο χέρι ή από άλλα ζώα!

«Η έρευνα μέχρι στιγμής δεν δείχνει, ούτε υπάρχει κάποιος ύποπτος από την περιοχή ούτε κάποιος ύποπτος τέλεσης του συγκεκριμένου. Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το ζώο τραυματίστηκε από ανθρώπινο χέρι ή από άλλα ζώα. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται σχόλια για κατοίκους της περιοχής» τόνισε χαρακτηριστικά η Κωνσταντία Δημογλίδου και πρόσθεσε: «Η έρευνα θα συνεχιστεί μέχρι να φτάσουμε σε ασφαλή αποτελέσματα και να μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί με αυτό το ζώο».

Στον αντίποδα, η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη το ζώο είναι κατηγορηματική ότι το χάσκι κακοποιήθηκε από άνθρωπο, αποκλείοντας οποιοδήποτε άλλο σενάριο. «Η κακοποίηση του Ολιβερ έγινε από ανθρώπινο παράγοντα. Τα σημάδια στη σορό του δεν ήταν από αγριογούρουνα ή άλλα σκυλιά. Οσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, ότι ο σκύλος δεν κακοποιήθηκε και πως η δεύτερη κτηνιατρική εξέταση στη σορό του Ολιβερ διαψεύδει τη δική μου, δεν έχουν καμία βάση» εξήγησε.

Στο πλαίσιο του νέου γύρου καταθέσεων που έχει ήδη αρχίσει, κάτοικος της Αράχοβας υποστήριξε ότι είδε έναν άνθρωπο με αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στην περιοχή το βράδυ που βασανίστηκε ο Ολιβερ, καθώς κι έναν σκύλο που έμοιαζε στο 8χρονο χάσκι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους ένα βίντεο από κάμερα κτιρίου, που ενδεχομένως να οδηγήσει στα ίχνη του δράστη, ενώ σε αυτό αποσκοπεί και η άρση του απορρήτου επικοινωνιών, η οποία έχει διαταχθεί. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open o ιδιοκτήτης του άτυχου τετράποδου δήλωσε διατεθειμένος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον όλων όσοι τον έβαλαν στο κάδρο των υπόπτων για τη βάναυση κακοποίηση του Ολιβερ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα