Νοσοκομείο Λάρισας: Ακτινολόγος τραυματίστηκε από πτώση πόρτας!

Επεισοδιακή ήταν η βάρδια για μια ακτινολόγο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς, την ώρα που έκλεινε την πόρτα του διαδρόμου, αυτή την καταπλάκωσε, προκαλώντας της τραύματα στο χέρι και το κεφάλι!

Το περιστατικό, όπως ήταν φυσικό, θορύβησε το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, με τον σύλλογο των εργαζομένων να καταγγέλλει με ανακοίνωσή του τη γενικότερη προβληματική κατάσταση στα κτίρια των δημόσιων δομών Υγείας. Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν η ακτινολόγος κλήθηκε να μεταβεί στο Τμήμα Νεογνών προκειμένου να κάνει ακτινογραφία σε ένα μωρό.

«Τότε άκουσε και είδε κάποιες κινήσεις από ένα άτομο που φάνηκαν ύποπτες και, με σκοπό να ασφαλίσει το τμήμα, που θα ήταν χωρίς φύλαξη, έκλεισε τη διπλή πόρτα του διαδρόμου της αναμονής του Ακτινολογικού. Τότε η πόρτα έπεσε πάνω της και την καταπλάκωσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει ελαφρά, όπως αποδείχτηκε από την εξέταση, στο κεφάλι και το πόδι της, αλλά δεν συνέβη το ίδιο με το αριστερό χέρι, το οποίο υπέστη κάταγμα στο ύψος της πηχεοκαρπικής (ΠΧΚ) άρθρωσης. Στη συνάδελφο δόθηκε από το ΤΕΠ 1 μήνας αναρρωτική άδεια» είπε και στη συνέχεια τόνισε ότι πρέπει «να διενεργηθεί επείγουσα έρευνα για να δούμε εάν είναι δολιοφθορά ή κακή κατασκευή ή λόγοι μη συντήρησης. Η πόρτα μάλλον ήταν βγαλμένη. Αν είναι δυνατόν! Θα πρέπει να κυκλοφορούμε με κράνος εντός των νοσοκομείων για να προστατευόμαστε από πόρτες, σοβάδες, ψευδοροφές, τοίχους».

Σύμφωνα με τους εργαζομένους, τέτοιου είδους ατύχημα μπορεί να συμβεί στον καθέναν, ακόμα και σε νοσηλευόμενο ή επισκέπτη που περπατά ανυποψίαστος στον χώρο, με ακόμα βαρύτερο τραυματισμό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα