26 μήνες στον dj για ξυλοδαρμό της πρώην

Ο 41χρονος το 2023 είχε επιτεθεί με μπουνιές και κλoτσιές στο γνωστό μοντέλο τραυματίζοντάς το, όπως και τον σύντροφό της

Σε φυλάκιση 26 μηνών -κατά συγχώνευση-, με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο 41χρονος dj ο οποίος είχε συλληφθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό της 29χρονης πρώην κοπέλας του και γνωστού μοντέλου (με καριέρα σε διεθνείς πασαρέλες και καμπάνιες μεγάλων σχεδιαστών μόδας), καθώς και για τη βάρβαρη επίθεση στον σύντροφό της (όρμησε πάνω του και τον δάγκωσε στο αυτί!) έξω από κλαμπ της Γλυφάδας, τον Φεβρουάριο του 2023.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, ο 41χρονος Μ.Μ. πέρασε χθες την πύλη των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων και κατευθύνθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, το οποίο τον έκρινε ένοχο για απλή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία.

Το άγριο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 5ης Φεβρουαρίου του 2023, όταν ο καταδικασμένος -πλέον- dj, ο οποίος έχει παίξει σε μεγάλα κλαμπ της Αθήνας και της Μυκόνου, πλησίασε την πρώην κοπέλα του, με την οποία διατηρούσε σχέση επί εφτά χρόνια, και άρχισε να τη χτυπά ανελέητα με μπουνιές και κλοτσιές στο πρόσωπο και το σώμα μπροστά στα μάτια του 32χρονου τότε συντρόφου της, ο οποίος επενέβη για να τη γλιτώσει. Μάλιστα, ούτε εκείνος γλίτωσε από τη μανία του 41χρονου, που όρμησε πάνω του και του δάγκωσε το αυτί, σε σημείο που λίγο έλειψε να του κόψει κομμάτι από τον λοβό!

Το επεισόδιο έληξε όταν έφτασαν στο νυχτερινό κέντρο άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι οδήγησαν τη Μ.Κ. και τον σύντροφό της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Κατόπιν η 29χρονη κοπέλα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 41χρονου για εξύβριση, απειλή, σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία, ενώ ο σύντροφός της κατέθεσε μήνυση για απειλή και σωματική βλάβη. Επειτα από αυτό, συνελήφθη ο γνωστός dj και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τού άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στην ανακρίτρια, που διέταξε να αφεθεί ελεύθερος, με τον όρο να μην πλησιάζει την 29χρονη και τον 33χρονο φίλο της.

Στην κατάθεση που έδωσε η ξανθιά καλλονή στους αστυνομικούς του Τμήματος Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου, τρέμοντας από το σοκ και ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια, ανέφερε ότι ο δράστης τη γρονθοκόπησε στο στόμα και στη συνέχεια την κλοτσούσε την κοιλιά! Πρόσθεσε, δε, ότι ο 41χρονος dj την είχε κακοποιήσει επανειλημμένα στο παρελθόν, επιδεικνύοντας μάλιστα και τρεις φωτογραφίες, εκ των οποίων οι δύο φέρεται ότι ήταν παλαιότερες και η μία τραβήχτηκε την ημέρα της επίθεσης έξω από το κλαμπ της Γλυφάδας, στην οποία φαινόταν χτυπημένη στο πρόσωπο. Παράλληλα παρέδωσε υβριστικά μηνύματα, που φέρεται ότι είχε λάβει από τον dj.

Ο 41χρονος, ο οποίος άσκησε έφεση κατά της απόφασης, από την πλευρά του αρνήθηκε τις κατηγορίες για σωματική βλάβη που του αποδίδονται, υποστηρίζοντας πως οι φωτογραφίες που προσκόμισε το μοντέλο τραβήχτηκαν το 2018 και ότι δεν έχουν σχέση με τον ίδιο. Επίσης, αρνήθηκε ότι επιτέθηκε τόσο στην πρώην σύντροφό του όσο και στον σύντροφό της, ο οποίος ήταν και φίλος του, προσθέτοντας πως ουδέποτε στο παρελθόν υπήρξε βίαιος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα