Στο κελί ο μαχαιροβγάλτης της Λάρισας

Ο 41χρονος άνδρας, σε κατάσταση αμόκ, μαχαίρωσε τον αδερφό του και έναν φίλο του το βράδυ της Μ. Παρασκευής

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 41χρονος άνδρας που σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε τον αδερφό του και έναν φίλο του το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στη Λάρισα. Από την αιματηρή συμπλοκή δεν γλίτωσε ούτε ένα μωρό, μόλις δέκα μηνών, που τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά.

Ο άνδρας, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση, πέρασε το πρωί της Δευτέρας το κατώφλι του ανακριτή και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Το ανατριχιαστικό συμβάν εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής. Ο 41χρονος βρισκόταν στο σπίτι του, στο κέντρο της Λάρισας, όταν κυριεύτηκε από οργή. Κρατώντας ένα μαχαίρι, βγήκε από το δωμάτιό του και απαίτησε από όλους να φύγουν από το διαμέρισμα. Στη συνέχεια κινήθηκε απειλητικά προς τον 43χρονο φίλο του αδελφού του που τους επισκέφθηκε, προκειμένου να πάνε όλοι μαζί στον Επιτάφιο.

Ο 39χρονος αδελφός του δράστη, αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο, προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, με τον πατέρα των δύο αδελφών να παρεμβαίνει και να τους χωρίζει. Παράλληλα, ο 43χρονος, έχοντας στην αγκαλιά του το βρέφος της συντρόφου του 39χρονου, βγήκε στον δρόμο καλώντας σε βοήθεια. Μερικές στιγμές αργότερα, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατέφθασαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τον 41χρονο να κάθεται στο κρεβάτι, κρατώντας το μαχαίρι, το οποίο τους παρέδωσε.

Την ίδια ώρα, ο 39χρονος αδερφός του δράστη και ο 43χρονος φίλος του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με σκοπό να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς στην προσπάθειά τους να αφοπλίσουν τον «μαινόμενο» Λαρισαίο τραυματίστηκαν ελαφρά. Ομοίως, αμυχή στον δεξιό βραχίονα έφερε και το 10 μηνών μωρό, όπως διαπιστώθηκε κατά την εξέτασή του από τους γιατρούς στο νοσοκομείο. Τελικά, τόσο οι δύο άνδρες όσο και το βρέφος επέστρεψαν στις οικογένειές τους το ίδιο βράδυ, καθώς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα