Ακόμη μία προσβλητική στιγμή στο πολύ βαρύ ιστορικό του πρόσθεσε ο Φειδίας Παναγιώτου, αποδεικνύοντας ότι η έλλειψη αξιοπρέπειας και αίσθησης κάθε στοιχειώδους μέτρου αποτελεί πλέον το μόνιμο σήμα κατατεθέν του.
Αυτή τη φορά ο ευρωβουλευτής – influencer κατάφερε να μετατρέψει μια βαθιά φορτισμένη τελετή εθνικής μνήμης σε φθηνό σκηνικό για την επόμενη ανάρτησή του και τους διαδικτυακούς του ακολούθους.
Την εκδήλωση τιμής για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού -που δολοφονήθηκαν άνανδρα από το τουρκικό κατοχικό καθεστώς- ο αχαρακτήριστος Φειδίας επέλεξε να την αντιμετωπίσει σαν μια απλή, πρόχειρη κυριακάτικη βόλτα.
Εμφανιζόμενος δίπλα στην κυπριακή πολιτειακή ηγεσία -που όφειλε να τον διώξει αμέσως- και τις χαροκαμένες οικογένειες των θυμάτων με σορτς, αθλητικές κάλτσες και casual παπούτσια, επέδειξε μια μνημειώδη προκλητικότητα όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του.
Στα σοβαρά της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προανήγγειλε την εντατικοποίηση των ενεργειών για την εκτέλεση των 13 εθνικών και 5 διεθνών ενταλμάτων σύλληψης των δολοφόνων των Ισαάκ και Σολωμού.

