Ο φασισμός της διαστροφής

Κυριαρχούν στην πολιτική σκηνή, εξουσιάζουν τα ΜΜΕ, αστυνομεύουν ιδεολογικά τα πανεπιστήμια, βασιλεύουν στην τέχνη και διαμορφώνουν το πλαίσιο γύρω από το οποίο… επιτρέπεται να κινούνται οι πολλοί. Παρά ταύτα, διαρκώς παραπονούνται ότι αδικούνται και ότι στην Ελλάδα υποφέρουν!

Ο λόγος γίνεται για εκείνους που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν την «κοινότητα» (αρκετά ασαφής και «ευρύχωρος» ο όρος, ώστε να χωρούν άπαντες οι… καριερίστες) των ομοφυλοφίλων, των λεσβιών και των τραβεστί. Ενας από τους διάσημους λειτουργούντες ως εκπρόσωπος αυτής της «κοινότητας» είναι ο ευνοημένος από τα ΜΜΕ σεναριογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης.

Από την άλλη πλευρά, το στέλεχος της Ν.Δ. Αφροδίτη Λατινοπούλου με βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο σχολίασε τις θέσεις που διατύπωσε ο κ. Καπουτζίδης σε εκδήλωση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού – ταυτότητας και έκφρασης φύλου.

Η κυρία Λατινοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Για πόσο ακόμα θα ακούμε αιτήματα από άτομα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, όταν όσα ζήτησαν η Πολιτεία τα ικανοποίησε ως τώρα, παρά τις αντιδράσεις; Έχει το πηγάδι πάτο;» Γι’ αυτό το σχόλιό της δέχτηκε διαδικτυακό λιθοβολισμό από πρόσωπα που ανέχονται να διατυπώνεις άποψη μόνο αν συμφωνεί με τη νεοταξική δική τους. Μάλιστα, οι διαφημιστές της διαστροφής, θέλοντας να πλήξουν την κυρία Λατινοπούλου, έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν ότι δεν είναι… χριστιανικό να αποκηρύσσεται η ομοφυλοφιλία!

Η ομοφυλοφιλία είναι μια πρακτική που καταδικάζεται από την Εκκλησία μας. Θεωρείται πράξη αμαρτωλή, και ο διαπράττων αυτήν οφείλει να μετανοήσει και να αλλάξει πορεία στη ζωή του. Ο Ιησούς Χριστός παρουσιάζεται στρεβλά από τους ψευδοπροφήτες της παρακμής και τους ντελάληδες της διαστροφής ως ένας άνθρωπος (γιατί αποφεύγουν να τον αναγνωρίσουν ως μόνο και αληθή Θεό) που μοιράζει αγάπη δίχως να ενδιαφέρεται για τη σωτηρία των ανθρώπων και την επιστροφή τους στην ορθοπραξία.

Όμως ο Χριστός αγαπά τους αμαρτωλούς και μισεί την αμαρτία. Δέχεται τον αμαρτωλό, αρκεί εκείνος να αποκηρύξει τα σφάλματά του και να μεταμεληθεί. Αυτή τη βασική αρχή δεν μπορούν να την παραγνωρίσουν οι πιστοί.

Αυτή είναι η αλήθεια της πίστης μας, που δεν επιθυμούν να ακούν οι οπαδοί του φασισμού της διαστροφής.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα