ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 13/01/2022

➤ Τους ενοχλεί ο βασιλεύς Κωνσταντίνος που νοσηλεύεται «δωρεάν» στο Αττικό με κορονοϊό. Δεν τους ενοχλούν οι εκατοντάδες χιλιάδες κουβαλητοί του Ερντογάν που στεγάζονται, σιτίζονται και νοσηλεύονται τζάμπα στη χώρα μας και παίρνουν και επιδόματα.

➤ Ο βασιλεύς Κωνσταντίνος είναι Ελλην, δεν πλήρωσε Τούρκο λαθρέμπορο για να μπει στη χώρα. Η παραμονή της οικογένειάς του εδώ αποτελεί διαφήμιση για την πατρίδα μας και ουδέποτε έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να μετατρέψει την Ελλάδα σε χαλιφάτο και να επιβάλει τον ισλαμικό νόμο.

➤ Ο βασιλεύς Κωνσταντίνος δεν έχει θητεύσει στο ISIS ή στην Αλ Κάιντα για να τον καλοδεχτούν οι της Αριστεράς. Αντιθέτως, έχει φοιτήσει και στις τρεις ελληνικές στρατιωτικές σχολές (του Στρατού, του Ναυτικού και της Αεροπορίας) και έχει προσφέρει στην πατρίδα το πρώτο της χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο από το 1912, πρωτεύοντας (στην κατηγορία Ντράγκον) στην ιστιοπλοΐα ως πηδαλιούχος του σκάφους «Νηρεύς» στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που διεξήχθησαν στην Ιταλία (βλ. φωτό).

➤ Και να προσέχουν πολύ τις αναφορές, ακόμα και τις αρνητικές, στον βασιλέα Κωνσταντίνο: Δημιουργούν αναρίθμητους συνειρμούς και υποχρεώνουν τους πολίτες σε συγκρίσεις – ακόμα και αισθητικού τύπου.

➤ Να, για παράδειγμα, ας συγκρίνουμε το κύρος, το παράστημα, την αίγλη και τον μύθο που περιβάλλει τη βασιλική οικογένεια με αυτό που είδαμε στην εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, όπου ο Ελληνικός Στρατός έστρεφε την κεφαλή προς το μέρος της Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του αμόρε της.

➤ Πριν πιάσουν στο στόμα τους τον βασιλέα, να πλένουν τα στόματά τους με ποτάσα και να κάνουν απολύμανση στις σκέψεις τους.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα