ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 19/07/2022

➤Η «δημοκρατία» έκανε χθες μια αποκάλυψη εξαιρετικά μεγάλης εθνικής σημασίας. Ο Ιωάννης Σφυράκης, υποδιοικητής της Υπηρεσίας Ασύλου από τον Φεβρουάριο του 2020, εμφανίστηκε σε πακιστανική (!!!) εκπομπή στο διαδίκτυο για να πει ότι οι διαδικασίες ασύλου έχουν γίνει πιο απλές και πιο γρήγορες!

➤Μεταξύ άλλων είπε: «Η Υπηρεσία Ασύλου, το έχετε πει κι εσείς και σας ευχαριστούμε για την αναγνώριση, έχει βελτιωθεί πολύ από τις προηγούμενες καταστάσεις τις οποίες εμείς παραλάβαμε.

➤Τα γνωρίζετε κι εσείς ότι έχουν ψηφιοποιηθεί τα περισσότερα κομμάτια από τη διαδικασία της υπηρεσίας, και αυτό για να μπορεί ο κόσμος να εξυπηρετείται πολύ πιο σύντομα και να λαμβάνει την απόφαση ασύλου – και μάλιστα με νέες ψηφιακές μεθόδους, όπως είναι το e-mail ή όπως είναι άλλες μέθοδοι που χρησιμοποιούμε, εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία».

➤Διαβάζοντας το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας γίνεται αντιληπτό ότι το μήνυμα που έπαιρνε κάποιος Πακιστανός από την εμφάνιση του στελέχους του υπουργείου Μηταράκη στην εκπομπή των ομοεθνών του ήταν: ανοίξαμε και σας περιμένουμε και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα, μόλις το ζητήσετε!

➤Είναι αδύνατον να παρακολούθησε κάποιος Πακιστανός αυτή την εκπομπή και να μην ενθαρρύνθηκε να περάσει τα σύνορα για να βρει τον μήνα που τρέφει τους 11.

➤Από την άλλη πλευρά, το μήνυμα που περνά στο ελληνικό κοινό από αυτή την εμφάνιση είναι ότι θα αντικατασταθεί από αλλοδαπούς. Νέτα σκέτα.

➤Μάλιστα, ο αξιωματούχος του υπουργείου Μετανάστευσης είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή ένα απολογητικό στιλάκι προς τους Πακιστανούς παρουσιαστές, λες και ήταν εκπρόσωποι μεγάλης πολυεθνικής που επένδυσε δισεκατομμύρια στην Ελλάδα και θα αργήσει να ρεφάρει τα κεφάλαια της επένδυσης.

➤Οι απελάσεις που υποσχόταν η Νέα Δημοκρατία μέχρι να γίνει κυβέρνηση… μεταμορφώθηκαν σε κολοκύθα, σαν την άμαξα της Σταχτοπούτας όταν το ρολόι σήμανε μεσάνυχτα.

➤Το απολογητικό στιλάκι, μάλιστα, είχε και… προεκλογικό χαρακτήρα. Λες και η κυβερνησάρα μας είναι έτοιμη να πολιτογραφήσει μυριάδες αλλοδαπούς και ποντάρει στην ψήφο τους.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα