Ατόπημα της Νικολάου: Αποκάλεσε «Τούρκο» βουλευτή της Θράκης

➥ Στην προεκλογική εκστρατεία δεν είπαμε τίποτε. Λέξη. Αφού ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε διεύρυνση και αποφάσισε να εμπλουτίσει τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. με μετεγγραφές από όλο το φάσμα. Ποιοι ήμασταν εμείς που θα τον εμποδίζαμε; Να κατηγορηθούμε ότι μειώναμε το εύρος της διαφοράς με τον ΣΥΡΙΖΑ; Πα, πα, πα…

➥ Από τότε, όμως, είχαμε επισημάνει την περίπτωση της Σοφίας Νικολάου, η οποία πολιτεύτηκε με τη Ν.Δ. στην Α΄ Αθηνών. Της υποψηφίας η οποία στα φοιτητικά της χρόνια πολιτεύτηκε στα ΑΕΙ με τα ΕΑΑΚ. Πού να ξέρει ο πρόεδρος τι ήταν και είναι τα ΕΑΑΚ; Έλειπε στο Χάρβαρντ – και πού να του εξηγούμε… Αφού η πολιτευτής ήταν οικεία σημαντικού στελέχους τηλεοπτικού σταθμού, έφθανε και περίσσευε στον πρόεδρο. Κι ας είχε αφόρητο τουπέ. Νόμιζε ότι είχε πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα.

➥ Για να φθάσουμε στο χθες. Αφού είχε μεσολαβήσει η διαχείριση της υπόθεσης Δημάκη, που εμφάνισε την κυβέρνηση να κάνει πίσω στον πρώτο αναρχικό που την απειλεί, χθες η κυρία Νικολάου, γενική γραμματεύς Αντεγκληματικής Πολιτικής, χαρακτήρισε σε επιτροπή της Βουλής τον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ «Τούρκο». Μέσα στη Βουλή! Και παραγγελία να την είχαν κάνει ο Ερντογάν, το τουρκικό προξενείο και το κόμμα DEB, δεν θα τα κατάφερνε τόσο καλά. Πού πήγες και τους βρήκες όλους αυτούς, πρόεδρε, μπορείς να μας το εξηγήσεις; Ήμαρτον, επιτέλους! Βάλ’ την και αυτήν στο πάνθεον των πολιτικών παλτών που μας έφερες, μαζί με τον Θεοχάρη, που σε «δίνει» παντού.
Κ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα