Ο Αλέξης Τσίπρας το ομολόγησε! «Επικοινωνώ ακόμη με τη Μέρκελ»

Διαμαρτυρόταν ως πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας ότι πήγαινε ο Μητσοτάκης στο Βερολίνο και έκανε παιχνίδια εναντίον του. Να που έρχεται ο καιρός να ομολογήσει ότι κάνει κάτι αντίστοιχο και μάλιστα, αν κρίνω από όσα μαθαίνω δεξιά και αριστερά, αποτελεσματικά.

Στην τελευταία του συνέντευξη στον κυριακάτικο Τύπο ο κύριος Τσίπρας αποκαλύπτει ότι ανταλλάσσει μηνύματα στο κινητό με την καγκελάριο Μέρκελ, την οποία, μάλιστα, παινεύει κιόλας. Είναι απολύτως ευκρινές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απεύχεται τις πρόωρες εκλογές γιατί θα συντριβεί και γι’ αυτό άλλωστε τις χαρακτηρίζει «τυχοδιωκτικές». Είναι, όμως, εξίσου ευκρινές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εύχεται να παρέμβει το Βερολίνο στην Αθήνα για να αποτραπούν οι πρόωρες εκλογές. Δεν λέμε ότι παρεμβαίνει προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά ότι από μέσα του προσεύχεται να συμβεί αυτό είναι γεγονός.

➥ Για να αποφύγει, άλλωστε, τις πρόωρες εκλογές ο Τσίπρας προσφέρει συναίνεση στην κυβέρνηση για τη χάραξη της ΑΟΖ με Ιταλία, Αίγυπτο και Αλβανία. Δημοσίως!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα