Ντροπή! Σκηνές ροκ, με ύβρεις και χειρονομίες από συριζαίο

Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν. Την ώρα που η ένταση με την Τουρκία ήταν στο ζενίθ, στην Ολομέλεια εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρους κάλλους ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, πανεπιστημιακό Κώστα Μάρκου και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο του Κινήματος Αλλαγής, με το… μενού να περιλαμβάνει από άσεμνες χειρονομίες και απίστευτες ύβρεις μέχρι αποβολή του «θερμόαιμου» βουλευτή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ζήτησε τον λόγο ο Βασίλης Κεγκέρογλου του ΚΙΝ.ΑΛ., με τον Κώστα Μάρκου να σχολιάζει «τι να πει αυτός. Τα είπε η Ν.Δ.», προκαλώντας την αντίδραση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, φωνάζοντάς του, σύμφωνα με πληροφορίες, «μιλάς κι εσύ, που είσαι στη διαπλοκή; Έχω ράμματα για τη γούνα σου», ενώ τον κατηγόρησε για τις επιτροπές για τους γιατρούς που είναι ανοιχτές ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Τότε, ο Κώστας Μάρκου απάντησε «τι να πείτε εσείς στο ΚΙΝ.ΑΛ., που έχετε την κ#λάρα σας ανοιχτή… να», προχωρώντας μάλιστα και στην αντίστοιχη προσβλητική και άσεμνη χειρονομία. Τότε προκλήθηκε πανδαιμόνιο, με μια σειρά από «γαλάζιους» υπουργούς και βουλευτές, όπως ο Βασίλης Κικίλιας και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, να φωνάζουν «ντροπή» και να τον καλούν να βγει έξω.

Ως αποτέλεσμα, ο προεδρεύων Θανάσης Μπούρας απέβαλε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, παραπέμποντάς τον μάλιστα στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Πάντως, ο Κώστας Μάρκου το έπαιξε στη συνέχεια… αθώα περιστερά, αρνούμενος ότι προχώρησε στην επίμαχη χειρονομία, ωστόσο οι συνάδελφοί του τον διαψεύδουν, καθώς αρκετοί βουλευτές, ακόμη και από τον ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες, παραδέχθηκαν ότι είδαν την επιθετική κίνηση του βουλευτή ιδίοις όμμασι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα