Ιδού η απόφαση για τη δαπάνη της ανακαίνισης Παπαθανάση

Η «δημοκρατία» δημοσιεύει το επίσημο έγγραφο. Έβαλαν να πληρώσει μια άσχετη υπηρεσία για να κρύψουν τα ίχνη τους

Βιάστηκε να… πέσει από τα σύννεφα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδ. Γεωργιάδης, όταν πληροφορήθηκε από τη «δημοκρατία» πως ο αναπληρωτής υπουργός του Νίκος Παπαθανάσης προχωρά σε εκτεταμένη ανακαίνιση των γραφείων του.

Επίσης βιάστηκαν και όσοι αμφισβήτησαν την ουσία της αποκάλυψης. Σήμερα, λοιπόν, για τη… διευκόλυνση όλων αυτών δημοσιεύουμε και την απόφαση για τη σχετική δαπάνη!

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως για την ευρύτατη ανακαίνιση του γραφείου του κ. Παπαθανάση, που έφερε στο φως η εφημερίδα μας, έβαλαν να πληρώσει μια άσχετη υπηρεσία, ώστε να κρύψουν τα ίχνη τους.

Και η δαπάνη, που δεν είναι και μικρή, αφού μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 24.800 ευρώ, θα πληρωθεί από τη Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, τη γνωστή ΜΟΔ Α.Ε.!

Στην απόφαση, που υπογράφει ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΜΟΔ Α.Ε. Γεώργιος-Εμμανουήλ Παπαδημητρίου, αναφέρεται: «Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους 24.800 ευρώ (είκοσι τέσσερις χιλιάδες οκτακόσια ευρώ) για την πραγματοποίηση και πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού της ΜΟΝΑΔΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (ΜΟΔ) Α.Ε., οικονομικού έτους 2020, για διαμόρφωση χώρων γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ν. Παπαθανάση, με χρόνο υλοποίησης 27/08/2020-31/12/2020».

Ας διαβάσουν την απόφαση όσοι έσπευσαν να χειροκροτήσουν τον κ. Γεωργιάδη στα κοινωνικά δίκτυα χωρίς να αντιληφθούν πως ο υπουργός αναγκάστηκε να κάνει τον ανήξερο, επειδή ο κ. Παπαθανάσης, που του «έφαγε» τις μισές αρμοδιότητες, θεώρησε πως αυτός είναι η πηγή της διαρροής. Στο υπουργείο Ανάπτυξης και στο υπουργείο Οικονομικών, που συστεγάζονται στην οδό Νίκης, γνωρίζουν όλοι για τα έργα ανακαίνισης στο γραφείο του κ. Παπαθανάση.

Η «δημοκρατία» τούς προσφέρει σήμερα και τη σχετική απόφαση για την έγκριση της δαπάνης μέσω άσχετης υπηρεσίας…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα