Συμπόρευση και επίσημα Φαήλου Κρανιδιώτη και Θάνου Τζήμερου

Δημιουργία θα είναι το όνομα του συνασπισμού που προέκυψε από τη συνεργασία της Νέας Δεξιάς του Φαήλου Κρανιδιώτη και της Δημιουργίας Ξανά του Θάνου Τζήμερου. Τα δύο κόμματα, όπως έγινε γνωστό σε συνέντευξη Τύπου χθες, θα κατέβουν από κοινού στις επόμενες εκλογές, θα διατηρήσουν την αυτονομία και την αυτοτέλειά τους, κάνοντας παράλληλα κοινές παρεμβάσεις στον δημόσιο λόγο και δράσεις.

Στις κάλπες θα υπάρχει κοινό ψηφοδέλτιο με τον λογότυπο της Δημιουργίας, τα ονόματα των δύο επικεφαλής και τους υποψηφίους των δύο κομμάτων που θα υπηρετούν τις κοινές θέσεις που έχουν συμφωνήσει ο κ. Κρανιδιώτης και ο κ. Τζήμερος, ο οποίος θα είναι επικεφαλής του συνασπισμού.

Ο κ. Κρανιδιώτης σημείωσε ότι απευθύνονται σε ανθρώπους «που έχουν ως εργαλεία τον κοινό νου, τη λογική και την πίστη στον κοινοβουλευτισμό με όλα τα κουσούρια του». Ο σκοπός της πολιτικής, όπως τόνισε, «είναι να κάνεις την πατρίδα ισχυρότερη» και πρόσθεσε ότι «αναζητούμε εταίρους, συνεργάτες, για να προσπαθήσουμε να κάνουμε τις ιδέες μας πραγματικότητα». Αυτό που έφερε τα δύο κόμματα πιο κοντά, ανέφερε, είναι η αγάπη για την ελευθερία, ο πατριωτισμός και η φιλοτιμία να προσπαθήσουμε αυτά που πιστεύουμε να τα κάνουμε πραγματικότητα. «Παρά τις διαφορές μας, θα συνεργαστούμε για να υλοποιήσουμε ένα κοινό πρόγραμμα, δεν ικανοποιούμε τους εγωισμούς μας, είμαστε μαζί γι’ αυτά που μας ενώνουν και θα συζητάμε αυτά που μας χωρίζουν» ανέφερε.

«Είμαστε φορείς ενός μοντέρνου πατριωτισμού. Θέλουμε η χώρα μας να μεγαλουργήσει στον διεθνή στίβο, παράγοντας προϊόντα, υπηρεσίες και αξιοπρέπεια» τόνισε ο κ. Τζήμερος, επισημαίνοντας ότι «αυτά που προτείνουμε είναι αυτά που βοήθησαν κράτη που ξεκίνησαν από συνθήκες πολύ χειρότερες από εμάς να γίνουν σοβαρά κράτη. Πρόκειται για άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις που θα βοηθήσουν τη χώρα να ευημερήσει».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα