Νέα γκάφα ολκής από τον επικεφαλής επί των οικονομικών του πρωθυπουργού Γιάννη Πατέλη

Σε νέο κρεσέντο πρόκλησης επιδόθηκε ακόμη μία φορά ο Γιάννης Πατέλης, ο οποίος μάλλον θα ήταν καλύτερο να επιλέξει εφεξής τη σιωπή, καθώς κάθε φορά που τοποθετείται δημοσίως, είτε θα διαφημίζει την προσωπική του ζωή και την ομοφυλοφιλία του είτε θα δίνει ρεσιτάλ μπουρδολογίας.

Αυτή τη φορά ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού επιτέθηκε με μένος στους… διδακτορικούς φοιτητές, αναγκαζόμενος λίγες ώρες μετά, υπό το βάρος της πάνδημης αντίδρασης, να ζητήσει συγγνώμη, κάτι που αποδεικνύει το μέγεθος της γκάφας του. Μιλώντας στο ImpacTalk, ο Γιάννης Πατέλης έβαλε -εντελώς αναίτια- στο στόχαστρο όσους κάνουν διδακτορικά, λέγοντας επί λέξει: Για τις πιο πολλές δουλειές που μπορεί να κάνει κάποιος μετά τις σπουδές του όχι απλώς δεν είναι απαραίτητο το διδακτορικό, αλλά είναι και κάτι το αρνητικό. Δεν θα προσλάμβανα κάποιον με διδακτορικό αν μου έκανε αίτηση γιατί δείχνει ότι πιθανώς να είναι κάποιος άνθρωπος που δεν έχει απαραιτήτως όρεξη για δουλειά».

Και πρόσθεσε: «Το διδακτορικό απαιτεί μια αφοσίωση αν θέλεις να το κάνεις καλά 4-5-6 χρόνια στην πιο παραγωγική σου ηλικία, οπότε είναι κάτι που ουσιαστικά σου καθυστερεί την καριέρα σου».

Χθες το απόγευμα, ωστόσο, ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη. «Ηταν ατυχής και λάθος η διατύπωση, ακόμα και για κάποιον που δεν είναι πολιτικός» ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ισχυρίστηκε πως στη συζήτηση αναφερόταν σε συμβουλές για καριέρα στον τραπεζικό τομέα. Οι απίστευτες αναφορές του στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσαν σάλο στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ σχετική αντίδραση υπήρξε και από την Κουμουνδούρου, η οποία σχολίασε: «Με κυνικό τρόπο αποκαλύπτει το όραμα των δήθεν αρίστων της Ν.Δ. για τους νέους και τις νέες της χώρας. Φθηνά εργατικά χέρια χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση».

Η δε Ελληνική Λύση σχολίασε πως αποκαλύφθηκε η πολιτική απάτη της Νέας Δημοκρατίας που έγινε κυβέρνηση, επικαλούμενη την αριστεία, μιλώντας για κυβέρνηση των αχρήστων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα