Ελέω Μητσοτάκη μετέτρεψαν την πρωτεύουσα σε… Καράτσι!

Η ανύπαρκτη κυβέρνηση, που απαγόρευσε στους Eλληνες να χαρούν τον ερχομό του νέου χρόνου, άφησε ανεξέλεγκτους χιλιάδες Πακιστανούς να καταλάβουν το Σύνταγμα

Η πλήρης απαξίωση του ελληνικού κράτους και ο πλήρης εξευτελισμός κάθε έννοιας έννομης τάξης σημειώθηκαν στην καρδιά της Ελλάδας, την ώρα της αλλαγής του χρόνου.

Η ανύπαρκτη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία απαγόρευσε στους Ελληνες πολίτες να χαρούν τον ερχομό του νέου χρόνου και επιδόθηκε σε έναν άνευ προηγουμένου διωγμό, με πρόστιμα και τιμωρίες για όσους δεν φορούσαν μάσκα, άφησε ανεξέλεγκτους χιλιάδες Πακιστανούς, νόμιμους και μη, να προχωρήσουν σε κατάληψη της πλατείας Συντάγματος, μετατρέποντας την Αθήνα σε Καράτσι.

Χωρίς να τους ενοχλεί μάλιστα κανείς, αφού οι σχεδόν 10.000 αστυνομικοί είχαν «ξαμοληθεί» στο κυνήγι των Ελλήνων, έφτασαν στο σημείο να ανεβάσουν και βίντεο (έξω από την ελληνική Βουλή) με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και χλευασμούς για τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Το κορονοπάρτι στο κέντρο της Αθήνας από τους Πακιστανούς, οι οποίοι χόρευαν και τραγουδούσαν πριν από την αλλαγή του χρόνου αλλά και μετά, αποδεικνύει ότι σε αυτή τη χώρα οι Ελληνες καταλήγουν να έχουν λιγότερα δικαιώματα από κάθε λογής επισκέπτες.

Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι, την ώρα που η πακιστανική τηλεόραση έδειχνε σε ζωντανή μετάδοση τους εορτασμούς των Πακιστανών στην πλατεία Συντάγματος, η ελληνική δημόσια τηλεόραση έδειχνε το άδειο πάρκινγκ του Λυκαβηττού όπου τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς; Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι η Ελληνική Αστυνομία ήταν απούσα από το σημείο, όπου αποδεδειγμένα υπήρχε εστία υπερμετάδοσης του θανατηφόρου κορονοϊού, γιατί όλοι αυτοί οι χιλιάδες Πακιστανοί που διασκέδαζαν τον ερχομό του 2022 ήταν ο ένας πάνω στον άλλον και χωρίς μάσκες, ενώ δεκάδες αστυνομικοί ήταν ακροβολισμένοι στον Λυκαβηττό για να εμποδίσουν οποιονδήποτε Ελληνα ήθελε να φτάσει εκεί; Οι απαράδεκτες εικόνες της ΕΛ.ΑΣ., από τη μία να εμποδίζει τους Ελληνες να φτάσουν στη σκηνή που είχε χρυσοπληρώσει ο Κώστας Μπακογιάννης λόγω των αυξημένων μέτρων προστασίας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και, από την άλλη, να επιτρέπει το ξεφάντωμα των Πακιστανών στην πλατεία Συντάγματος, αποτελούν κόλαφο για το Μέγαρο Μαξίμου.

Κορονοπάρτι

Το κέντρο της Αθήνας μετατράπηκε σε… παροικία του Πακιστάν, όπου στοιβάχτηκαν και πανηγύρισαν την έλευση του νέου χρόνου περισσότεροι από 3.000 Πακιστανοί, σε ένα ατελείωτο κορονοπάρτι από την οδό Ερμού και το Μοναστηράκι μέχρι την Ομόνοια. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν φορούσαν μάσκες, ούτε τηρούσαν τις μεταξύ τους αποστάσεις, παρά το γεγονός ότι όλη η Ευρώπη και η Ελλάδα αναστενάζουν από τα χιλιάδες κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον.

Οι Πακιστανοί διασκέδασαν σαν να μην υπάρχει κορονοϊός, ενώ δεν υπήρχε πουθενά αστυνομικός για να επιβάλει την τάξη στην πλατεία Συντάγματος, έξω από τις εισόδους του μετρό, ακριβώς κάτω από το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη και στη Βουλή!
Η πακιστανική σημαία κυμάτισε από την Ομόνοια μέχρι την πρόσοψη του ελληνικού Κοινοβουλίου, ενώ υπαίθριες ορχήστρες και ηχεία Πακιστανών καταστρατήγησαν οποιαδήποτε «απαγόρευση μουσικής» έχει επιβληθεί από τις Αρχές.

Οι αρμόδιοι της Αστυνομίας δεν ενδιαφέρθηκαν για την επιβολή των μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορονοϊού, αν και έχουν απαγορευτεί η μουσική στα κέντρα διασκέδασης, στα εστιατόρια, αλλά και στα υπαίθρια κορονοπάρτι. Ολα αυτά μόλις λίγα 24ωρα μετά τις πομπώδεις δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος είχε εγγυηθεί πως 10.000 αστυνομικοί θα επέβαλαν την τήρηση των μέτρων αποτροπής διάδοσης της φονικής νόσου. Η εξαγγελία του υπουργού έμεινε «στα λόγια». Αστυνομικοί έκαναν αισθητή την παρουσία τους μόνο στην εκδήλωση που έστησε ο δήμαρχος Αθηναίων και ανιψιός του πρωθυπουργού Κώστας Μπακογιάννης στον Λυκαβηττό.

Οι αστυνομικοί μετατράπηκαν σε «κομπάρσους» στη συναυλία του Σάκη Ρουβά, το πανάκριβο σόου του οποίου στοίχισε στους δημότες της Αθήνας 215.000 ευρώ για μια φιέστα μόλις 17 λεπτών. Δεκάδες αστυνομικοί έκαναν αλλαγή του χρόνου στο… πάρκινγκ του Λυκαβηττού, όπου είχαν σταθμεύσει και δύο κλούβες των ΜΑΤ προς αποτροπή του ενδεχομένου διακοπής του πανάκριβου υπερθεάματος του δημάρχου. Εκεί δεν χρειάστηκε να πάνε οι Πακιστανοί, οι οποίοι αρκέστηκαν στην… κατάληψη της πλατείας Συντάγματος…
Πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης έδειξαν το πανάκριβο σόου Μπακογιάννη – Ρουβά, αλλά απέφυγαν να δείξουν πλάνα από το κορονοπάρτι των Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να μη χαλάσουν την… εικόνα της κυβέρνησης και του ανιψιού δημάρχου.

Ευθύνες

Όμως, οι ίδιοι οι Πακιστανοί μετανάστες διέδωσαν την άτυπη κατάληψη της πλατείας Συντάγματος, αναρτώντας βίντεο και φωτογραφίες σε όλο τον κόσμο μέσω των social media. Μάλιστα, το πακιστανικό κανάλι που έχει γραφεία και στην Ελλάδα, το URDU Greece, έκανε αφιέρωμα στην πλατεία Συντάγματος που κατακλύστηκε από χιλιάδες συμπατριώτες τους. Ο αρμόδιος υπουργός δεν είχε την ευθιξία να αναζητήσει τις ευθύνες των αρμοδίων της ΕΛ.ΑΣ., που δεν τήρησαν τα μέτρα αποτροπής διάδοσης του κορονοϊού στο κέντρο της Αθήνας.

Βλέπετε, θα έπρεπε να αναλάβει και ο ίδιος το πολιτικό κόστος για την απαράδεκτη εικόνα στο Σύνταγμα, το οποίο μετατράπηκε σε «ξέφραγο αμπέλι» και πιθανότατα σε εστία διάδοσης του κορονοϊού. Οι συνέπειες του απέραντου κορονοπάρτι των Πακιστανών αναμένεται να γίνουν αισθητές τις επόμενες ημέρες, όταν θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο τα κρούσματα του θανατηφόρου ιού στην πρωτεύουσα…

Η Ελληνική Λύση με ανακοίνωσή της στηλιτεύει αυτές τις εικόνες ντροπής

Αντιδράσεις -όπως ήταν φυσικό- προκάλεσαν οι εικόνες των χιλιάδων Πακιστανών να διασκεδάζουν ανενόχλητοι στην πλατεία Συντάγματος χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, την ώρα που οι Ελληνες πολίτες υφίστανται έναν ιδιότυπο διωγμό στην ίδια τη χώρα τους.

Η Ελληνική Λύση με ανακοίνωσή της στηλιτεύει αυτές τις εικόνες ντροπής: «Οι εικόνες που μετέδωσε η πακιστανική τηλεόραση και δείχνουν εκατοντάδες αλλοδαπούς άνδρες στην πλατεία Συντάγματος να διασκεδάζουν χωρίς κανέναν έλεγχο ισοδυναμούν με κατάργηση του κράτους δικαίου. Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση διοργάνωνε πολυδάπανη συναυλία χωρίς θεατές υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, το κέντρο της Αθήνας είχε μετατραπεί σε άντρο ανομίας. Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για τους χιλιάδες αστυνομικούς που θα επέβλεπαν την τήρηση των μέτρων. Προφανώς, οι νόμοι και τα πρόστιμα στην Ελλάδα ισχύουν μόνο για τους Ελληνες, και όχι για τους παράνομους μετανάστες».

Από την πλευρά του ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε την εξής ανάρτηση στο twitter: «Η χθεσινή εικόνα μαρτυρά: 1) Το μέγεθος της εισβολής. 2) Οτι οι εισβολείς απολαμβάνουν πιο πολλά δικαιώματα από τους γηγενείς. Ο,τι για σένα απαγορεύεται διά προστίμου ή ροπάλου γι’ αυτούς επιτρέπεται άνευ οχλήσεως. Το ’22 δείχνει ήδη τον δρόμο: Για την Ελλάδα και την Ελευθερία!»

Λογόκριναν τον Ζαραλίκο όταν σχολίασε τη φιέστα Μπακογιάννη

Δεν του έφτανε η επίθεση από τη Σάσα Σταμάτη, νέα λογοκρισία επιβλήθηκε στον καλλιτέχνη Χριστόφορο Ζαραλίκο, λίγες ώρες μετά την έλευση του νέου χρόνου, με αφορμή αυτή τη φορά σχόλιό του στο twitter για τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και την πανάκριβη συναυλία του Σάκη Ρουβά, μόλις 17 λεπτών, που κόστισε 215.000 ευρώ.

«Κώστα @KBakoyannis και γω μικρός έβαζα άλλους να λένε τα κάλαντα κι εγώ έκανα ταμείο. Νιώθω» ανέφερε ο σατιρικός καλλιτέχνης σε ανάρτησή του λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος. Όμως, λίγες ώρες αργότερα πολλοί λογαριασμοί, προφανώς «γαλάζιων» τρολ, έκαναν συντονισμένα αναφορές -reports-, με αποτέλεσμα να τεθεί σε αναστολή ο λογαριασμός του καλλιτέχνη.

Άμεση ήταν η αντίδραση εκατοντάδων χρηστών του twitter, οι οποίοι με αιχμηρά σχόλια καταδίκασαν τη νέα λογοκρισία και εξέφρασαν τη στήριξή τους στον Χριστόφορο Ζαραλίκο. Μάλιστα, για την επαναφορά του λογαριασμού του χρησιμοποιείται το hashtag #freezaralikos, το οποίο ενσωμάτωσαν εκατοντάδες χρήστες. «Τελευταία δεν έχω γράψει πολλά. Κυρίως για παραστάσεις γράφω, εκτός από την τελευταία ανάρτηση για τον Κ. Μπακογιάννη, μετά την οποία μου έριξαν τον λογαριασμό. Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι γι’ αυτό μου τον έριξαν» δήλωσε ο Χρ. Ζαραλίκος στο The Press Project μετά την αναστολή λειτουργίας του λογαριασμού του στο twitter. Πάντως, από το περιβάλλον του δημάρχου δήλωσαν ότι ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννης όχι μόνο δεν έκανε κάτι, αλλά δεν γνώριζε καν ότι υπάρχει αυτό το tweet του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα