Με Covid και ο Τσίπρας! Ευχές από τον Μητσοτάκη

Θετικός στον ιό και ο νεογέννητος γιος της Αχτσιόγλου και του Τζανακόπουλου

Ο κορονοϊός χτύπησε και τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε θετικός στον ιό ύστερα από διαγνωστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε χθες. Όπως αναφέρει σε διαδικτυακή ανάρτηση, η σύντροφός του Μπέττυ και τα παιδιά τους είναι αρνητικοί, ενώ ο ίδιος εμφανίζει μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα.

«Σε προληπτικό μοριακό έλεγχο βρέθηκα χθες βράδυ θετικός. Ευτυχώς η Μπέττυ και τα παιδιά είναι αρνητικοί. Έχω μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα και ελπίζω να είμαι σύντομα υγιής» έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι ευχές από τη μεριά του Μαξίμου ήρθαν και αυτές διαδικτυακά, και αποκάλυψαν ένα κάκιστο επίπεδο προσωπικών σχέσεων με τον πολιτικό αντίπαλο. «Εύχομαι περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα! Έχοντας κάνει και την αναμνηστική δόση του εμβολίου, είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά» δήλωσε παγερά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο ίδιο ψυχρό ύφος και το πρωθυπουργικό εξαπτέρυγο, ο Αδωνις Γεωργιάδης ευχήθηκε για να… βγει από την υποχρέωση: «Θερμά περαστικά εννοείται. Να είναι καλά και γερός». Να σημειωθεί ότι οι ευχές τους ούτε καν δημοσιεύθηκαν στα συριζαίικα κομματικά όργανα.

Σε αντίθεση, πάντως, με τον πρωθυπουργό που αποφεύγει τις σχετικές ενημερώσεις, ο Τσίπρας και πέρυσι τέτοιες μέρες είχε ανακοινώσει ότι ένας από τους γιους του είχε προσβληθεί από τον ιό. «Ο κορονοϊός επισκέφθηκε σήμερα και το δικό μας σπίτι. Χθες βράδυ ο Ορφέας μας εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα. Κάναμε το πρωί το τεστ και πριν από λίγο μάθαμε τα αποτελέσματα. Εγώ, η Μπέττυ και ο Φοίβος βγήκαμε αρνητικοί, ο Ορφέας, όμως, βγήκε θετικός» είχε πει.

Η προσωρινή δοκιμασία, όμως, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η μοναδική, αφού από χθες σε αγωνία βρίσκονται η Εφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ύστερα από τη διαπίστωση ότι ο νεογέννητος γιος τους επίσης νοσεί από κορονοϊό. «Δυστυχώς ο μικρός μας νοσεί με κορονοϊό. Τόσο εγώ όσο και ο Δημήτρης είμαστε (προς το παρόν) αρνητικοί. Βρισκόμαστε σε καραντίνα μέχρι νεωτέρας. Μόνη μας έγνοια τώρα η γρήγορη ανάρρωση του μικρούλη. Δύναμη και υπομονή σε όσες/ους περνάνε δύσκολα και καλή ανάρρωση» έγραψε χαρακτηριστικά στο διαδίκτυο η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα