Παιχνίδια από τον «ασθενή» Φουρθιώτη! Διετάχθη ο εγκλεισμός του στις Φυλακές Ναυπλίου

Συστηματικά παραβίαζε τους όρους αποφυλάκισης

Στις Φυλακές Ναυπλίου θα οδηγηθεί ο Μένιος Φουρθιώτης, μετά τη σύλληψή του το πρωί της Τρίτης με ένταλμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για την αποφυλάκισή του. Ωστόσο, αργά το απόγευμα της Τρίτης, ενώ κρατείτο στην Ασφάλεια, ο πρώην παρουσιαστής δήλωσε ασθενής και ζήτησε να μεταχθεί στο νοσοκομείο. Τελικά μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου επρόκειτο να παραμείνει όλο το βράδυ, αφού υποστήριξε ότι τον χτύπησε κρατικός υπάλληλος.

Ο άλλοτε τηλεαστέρας και νυν υπόδικος είχε αποφυλακιστεί στις 5 Οκτωβρίου και, μεταξύ άλλων, του είχε επιβληθεί να δηλώνει το «παρών» στο Τμήμα Ασφαλείας της δηλωμένης διαμονής του κάθε 1, 10 και 20 του μήνα. Όμως, μετά την τελευταία ποινική εμπλοκή του τον περασμένο Δεκέμβριο, επέλεξε να μην εμφανίζεται. Μάλιστα, με επιστολή του δήλωσε αδυναμία να παρίσταται στο αστυνομικό τμήμα, επικαλούμενος «δυσκινησία» λόγω της χειρουργικής επέμβασης στην οποία είχε υποβληθεί στο ισχίο. Σε υποστήριξη των ισχυρισμών του, συμπεριελάμβανε στην επιστολή του και γνωμάτευση του θεράποντος γιατρού του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η επιλογή του Μένιου Φουρθιώτη να μην είναι τυπικός στην παρουσία του ήταν συστηματική κι έτσι ενημερώθηκε σχετικά ο εισαγγελέας, με εισήγηση του οποίου εκδόθηκε αυτεπάγγελτα από το Δικαστικό Συμβούλιο απόφαση για άρση της υφ’ όρων απόλυσής του και αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με εγκλεισμό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα