Ο Γεωργιάδης βόλεψε την κόρη της γυναίκας του στο Ελληνικό

Ο λαλίστατος υπουργός έχει αποφύγει να κάνει δήλωση για το θέμα

Δεν έχουν τέλος τα κρούσματα νεποτισμού στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς, όπως όλα δείχνουν, η οικογενειοκρατία αποτελεί καθολική ροπή στο κυβερνών κόμμα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Documento», ο Άδωνις Γεωργιάδης βόλεψε μέλος της οικογένειάς του στο Ελληνικό. Συγκεκριμένα, η κόρη της συζύγου του υπουργού Ευγενίας Μανωλίδου από τον πρώτο της γάμο προσελήφθη σε πρότζεκτ του Ελληνικού, το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις αποφάσεις του υπουργείου Ανάπτυξης.

Η είδηση της πρόσληψης της θετής κόρης του υπουργού Ανάπτυξης στο πολύπαθο έργο -υπενθυμίζεται πως η Ν.Δ. προεκλογικά υποσχόταν μπουλντόζες που «θα έμπαιναν μία εβδομάδα μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη»- προκάλεσε σάλο, ειδικώς αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν από λίγες μόλις ημέρες αποκαλύφθηκε ο διορισμός του υιού Μητσοτάκη στο Ευρωκοινοβούλιο.

Πάντως, αίσθηση προκαλεί και η άνευ προηγουμένου αφωνία τού -κατά τα άλλα λαλίστατου- Άδωνη Γεωργιάδη. Αν και έχουν περάσει ήδη δύο εικοσιτετράωρα από τότε που έγινε γνωστό το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο υπουργός έχει αποφύγει όπως ο διάολος το λιβάνι να αναφερθεί σε αυτό, επιλέγοντας να μην το σχολιάσει καν και, κατ’ επέκταση, ούτε να το επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να το διαψεύσει.

Και, παρόλο που φαντάζει σε έναν βαθμό λογικό να επιλέξει να μην κάνει κάποια σχετική αναφορά από το βήμα του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, η απόφασή του να μην προβεί έστω σε κάποια σχετική ανάρτηση -ένα «σπορ» στο οποίο επιδίδεται καθημερινώς και αδιαλείπτως- προξενεί, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερη εντύπωση, δεδομένου ότι ο υπουργός απαντά πάντα σε δημοσιεύματα που τον αφορούν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα