Συνεχίζονται κανονικά οι έρευνες από την ΑΔΑΕ

Ο Χρήστος Ράμμος αποφάσισε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να τιμήσει τον ρόλο του ως ανώτατο δικαστή και να βάλει τον δικό του -θεμέλιο- λίθο στην αποκάλυψη ενός εκ των μεγαλύτερων σκανδάλων της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

Πώς έφτασε όμως στο σημείο ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ να ξεπεράσει τα εμπόδια Τασούλα και Μπούρα, να μην περιμένει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και να δώσει τη χαριστική βολή στον εθνικό «ωτακουστή», δίνοντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τους αριθμούς τηλεφώνων των «θυμάτων» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «δημοκρατίας», ο Χρήστος Ράμμος μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας εκτιμούσε όλα τα τελευταία δεδομένα, αφήνοντας ανοιχτές όλες τις επιλογές που του έδινε ο νόμος. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η εφημερίδα μας, ο ανώτατος δικαστής τις τελευταίες τρεις ημέρες έκλεισε τα μάτια και τα αυτιά του στην πρωτοφανή επιχείρηση λάσπης που δέχθηκε με σκοπό να αποφασίσει την επόμενή του κίνηση με πλήρη νηφαλιότητα.

Ακόμα και οι στενότεροι συνεργάτες του φαίνεται πως δεν είχαν καμία πληροφορία για τις αποφάσεις του, ενώ όσοι τον γνωρίζουν καλά επισημαίνουν πως η προσπάθεια σπίλωσης που επιχειρήθηκε από το Μαξίμου κατάφερε να τον ταρακουνήσει, αλλά όχι να τον πτοήσει. Το πρωί της Δευτέρας, όταν η προσπάθεια σπίλωσης μετατράπηκε σε καθαρό «συμβόλαιο θανάτου» από τον φιλοκυβερνητικό Τύπο, που τον κρέμασε στα… μανταλάκια, φαίνεται πως ο κ. Ράμμος πήρε τις οριστικές του αποφάσεις.

Στο στόχαστρο του Γεραπετρίτη

Οπως πληροφορούμαστε τις τελευταίες 36 ώρες, δεν ήταν μόνο ο κ. Ράμμος αλλά και μέλη της ΑΔΑΕ που βρέθηκαν στο στόχαστρο του Γιώργου Γεραπετρίτη, ο οποίος, μέσω τρίτων και διαφόρων καλοθελητών, κορύφωσε τις… προειδοποιήσεις εις βάρος τους, με ευθείες αναφορές στο επαγγελματικό τους μέλλον. Ζυγίζοντας την κατάσταση αυτή αλλά και τη σημασία της αποκάλυψης των υποκλοπών, ο Χρήστος Ράμμος αποφάσισε να κινηθεί και να μην κάνει ούτε βήμα πίσω στην αποκάλυψη της αλήθειας.

Στην πραγματικότητα, η επιχείρηση κατασυκοφάντησης, λάσπης και δολοφονίας χαρακτήρων που επιχειρεί το κέντρο του Μαξίμου έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα στην ΑΔΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι έρευνες της ΑΔΑΕ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το σενάριο οι έρευνες της Ανεξάρτητης Αρχής να συνενωθούν με τις έρευνες της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Το σύνθημα λοιπόν που φαίνεται πως συνέχει τη δεδομένη στιγμή την ΑΔΑΕ είναι ότι η υπόθεση των υποκλοπών θα πάει μέχρι τέλους! Ακόμα και αν στενοί και στενές φίλες του προέδρου, που έχουν ανώτατα πολιτικά αξιώματα, δεν τον στηρίζουν…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα