Στη Βουλή οι αποκαλύψεις της «δημοκρατίας» για τα τρένα

Στη Βουλή φέρνει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τις συνταρακτικές αποκαλύψεις της «δημοκρατίας» για τις παθογένειες στον σιδηρόδρομο.

Καταθέτοντας επίκαιρη ερώτηση στο Γιώργο Γεραπετρίτη, με πρώτο υπογράφοντα τον Αλέξη Τσίπρα (κεντρική φωτό), ζητώντας να κατατεθούν όλα τα έγγραφα διαπραγμάτευσης Δημοσίου – ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Επικαλούμενοι τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, όπως της εφημερίδας μας, οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζουν πως είχε «κάνει φτερά» η δέσμευση εκ μέρους του Δημοσίου για την εκτέλεση και τη θέση σε λειτουργία μια σειράς έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη είτε προγραμματίζεται να εκτελεστούν.

Σε αυτό το φόντο, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά προσχέδια και σχέδια συμβάσεων, πρακτικά από τις συναντήσεις, αλληλογραφία, έγγραφα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιστολές και καθετί άλλο που αφορά τις διαπραγματεύσεις των δύο μερών, οι οποίες μεσολάβησαν από την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας τον Απρίλιο του 2019 έως την υπογεγραμμένη σύμβαση ΥΔΥ 2022.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα